Afgelopen woensdag ging ik met mijn buurmeid mee naar haar huisje kijken, daarna gingen we naar de Etos, Action en Coop. YAY. Lekker samen op pad. Dat was echt even leuk. Maar bij de Etos ging ik niet met lege handen naar huis. Ik kocht namelijk mascara. Voor mam, maar omdat de Max Factor mascara 2e halve prijs was, nam ik er ook een voor mijzelf mee. Dezelfde, maar dan de waterproof versie.
Max Factor Clump Defy mascara. Ik testte hem gister gelijk. Kijk je mee?

De mascara van Max Factor dus. Een hele overstap. Ik ben namelijk gewend aan mijn ultieme favoriet; L’Oreal Double Extensions mascara (waterproof). Deze vind ik net wat beter dan de normale variant. Sorry, kan er niks aan doen. Ben verslaafd. Maarja, nu was de Max Factor Clump Defy 2e halve prijs, dus pakte ik mijn kans.

23-05-2014 Max Factor Clump Defy mascara3De Max Factor Clump Defy heeft een prachtige paarse verpakking met zilveren letters en blauwe accenten, omdat hij waterproof is.

Het borsteltje is net even anders en loopt aan de bovenkant recht, aan de onderkant is het meer een half boogje. Zo kan je overal goed bij.
Mooie uitvinding.

Deze mascara zou je een false lash effect moeten geven.
Dus ik ga hem gebruiken.

23-05-2014 Max Factor Clump Defy mascaraMijn wimpers zonder mascara

23-05-2014 Max Factor Clump Defy mascara1En met mascara (en eyeliner).

Ik draag hier 3 laagjes op mijn wimpers.
Hij droogt snel dus laagjes opbouwen kan echt goed.

Ik moet er heel erg aan wennen. Maar ik moet zeggen, na meerdere laagjes vind ik het effect erg mooi.
Hij separeert mooi en verdeelt goed.
De mascara klontert niet echt vind ik zelf. Dit lijkt misschien zo op de foto, maar in real-life, nee.

Dus een fijne mascara.
Even op een rijtje.

  • De mascara huls is mooi
  • Het borsteltje werkt super fijn
  • Separeert heel erg goed je wimpers
  • Is goed in laagjes op te bouwen
  • Droogt snel

De prijs heb ik even op moeten zoeken op internet, maar voor deze mascara betaal je €14.99 (even gespiekt bij Cynthia). Dat vind ik een prima prijs. Voor mijn lievelingsmascara betaal je tussen je ongeveer €17,-

Ik ben erg te spreken dus.
Ken jij deze mascara ook? En wat vind jij ervan? Deel je mening met anderen en mij.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief