Er is al veel te lang niets online gekomen. Ik wilde namelijk een aantal tutorials online zetten op Blogging MiKa, maar helaas heeft YouTube de lol alweer verpest door te zeuren over de auteursrechten van een nummer en daar baal ik van, want ik krijg niks geen reactie op mijn mailtje. Die komt dus voorlopig niet online en zal ik de overkoepelende review, die ik eronder wilde schrijven, voorlopig niks worden. Daarom even een andere review.

Ik wil vandaag een review voor jullie schrijven over Matrix Oil Wonders. Ik kocht een trio van shampoo, conditioner en serum voor het haar. En nu ik met de shampoo en conditioner over de helft ben aangekomen qua gebruik, wil ik er wat meer over vertellen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Matrix Oil Wonders heb ik gekocht bij Haarpro en dit trio wil ik graag vandaag nader bespreken met jullie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Matrix Oil Wonders kocht ik, omdat er zo gezegd allemaal goede oliën inzitten, o.a. arganolie en dat is heel erg goed voor je haar. Maar is het ook zo goed als het klinkt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laat ik beginnen met het duo van shampoo en conditioner.

Allereerst:
Wat een prachtige verpakking zeg. Heel chique met het goud en het doet mij echt heel erg mooi, arabisch aan. Daar houd ik persoonlijk wel van. Verpakkingen als dit sluit ik met liefde in mijn hart. Heerlijk! Echt een luxe uitstraling.
Hopelijk is de inhoud net zo goed als de buitenkant (dus de verpakking).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Matrix Oil Wonders Micro-oil shampoo
Laten we deze eerst eens bekijken. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik gebruik eerst shampoo, dan conditioner en daarna serum in mijn handdoek droge haar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er zit zelfs een gebruiksaanwijzing op de shampoo fles. Sorry, maar ik weet wel hoe ik shampoo moet gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wel ben ik heel blij met deze ingrediëntenlijst. Daarop zie ik namelijk dat naast water, SLS het hoofdingrediënt is. Dat is een best wel heftige schoonmakende ingrediënt die veel meiden willen vermijden. Ik heb er niet persé moeite mee, maar dit is wel heel erg hoog op de lijst. En dat merk ik ook wel. Hij maakt inderdaad heel goed schoon, super fijn, maar lees vooral verder… vertel ik je zometeen nog even wat meer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Matrix Oil Wonders Conditioner is een hele fijne conditioner.
Ik merk dat hij mijn haar weer wat leven terug geeft en het goed verzorgd. Hij maakt mijn haar zacht en ik kan best goed door mijn haar komen. Hij maakt mijn haar echt goed doorkambaar.
Zou het aan de ingrediënten liggen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja hoor. Het 3e ingrediënt is namelijk een minerale olie. De start is goed dus. En zo ongeveer op het midden van de ingrediëntenlijst zie je ook andere oliën zoals arganolie in diverse vormen aan de namen te zien. Hoera!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En zoals je ziet is het ook echt aangeraden om de 3 producten met elkaar te gebruiken, als in shampoo, conditioner, serum. En dit doe ik ook.

Maar ik zei al dat ik wat meer over de shampoo wil vertellen.
Ik vind namelijk dat de shampoo wel heel erg heftig is. Ik weet niet of ik gewoon mijn haar moet knippen, maar ik heb het idee dat de onderkant van mijn haar een beetje droog wordt. Een beetje pluizig. En daarom kan ik niet aanraden deze shampoo zonder de conditioner en het serum te gebruiken. Deze zorgen echt voor glad, gehydrateerd haar.
Als ik het zonder gebruik krijg ik dus echt pluizig haar en dat wil je niet.
Ik blijf overigens de shampoo wel gebruiken, want ik heb echt best vet haar na een paar dagen en dan vind ik het fijn dat de shampoo goed ontvet. Door het gebruik van conditioner merk ik al onder de douche, terwijl ik het uitspoel, dat het al gehydrateerder en verzorgder is dan zonder het gebruik. Dus dat is een hele opluchting.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Matrix Oil Wonders Indian Amla Strengthening Oil is een super fijn haarserum.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er staat dat je maar 1-2 pompjes nodig hebt per keer, maar ik gebruik vaker 3-4 pompjes met mijn lange haar. Veel fijner en dan trekt het alsnog ook super goed in. Het is echt een goed serum, want ondanks dat ik meer gebruik dan nodig is hij heel zuinig en hij dringt goed door in de haren. Je haar is echt blij met een serum als dit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En ook hier netjes de ingrediënten op een rijtje. Opvallend? Het eerste product is een silicone; die geven het zijdezachte gevoel en geven glans, maar verhogen ook de doorkambaarheid ❤ bron ,dus dat is alleen maar heel erg fijn.
Dimethiconol is ook een silicone dus ook prima voor serum.
Daarna zien we o.a. alcohol denat dat algemeen bekend staat als een goede soort alcohol.
Ook zit er parfum in, want wat heeft deze serum een heerlijke geur. Net als alle andere producten hierboven benoemd en besproken. Want dat vind ik ook echt een voordeel aan deze producten.
Wat een heerlijke geur hebben de shampoo, conditioner, maar vooral de serum. Echt een verwennerij.

Verder zie je in deze serum vooral heel veel oliën wat natuurlijk logisch mag wezen: het is een serum = olie = heel erg verzorgend voor je haar. En dat wil je natuurlijk.
Deze serum doet precies wat je wilt dat een serum doet. Hij maakt mijn haar zacht, pluisvrij en al het droge verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik ben dol op dit spul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik vind het echt een goed trio van haarverzorging producten van Matrix. En de Matrix Oil Wonders is gewoon een aanrader, behalve de shampoo als je niet houd van SLS in grote hoeveelheid in je shampoo. De conditioner en serum zijn daarentegen meer dan aanraders.

Ken jij deze producten of het merk? En wat is jouw (eerste?) indruk of mening?
Ken je het nog niet en maak je voor het eerst kennis met de producten door middel van het lezen van mijn review, laat dan weten of je het zou kopen!?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief