Wie Mascha kent, weet wie het is. Voor diegene die dat niet weten:

Mascha van Vlierden – Feoktistova (sinds 17-06-2017 deze achternaam – ze trouwde met haar geliefde Gregor op Florence – Italië) is een beautyvlogger die altijd heeft geblogd op Beautygloss. Zij is daar mee gestopt om zich volledig te focussen op het vloggen. Elke dag komt er daarom een vlog online op haar kanaal Vloggloss. Mascha schreef ook 2 boeken; Happy Life & Happy Love Life. Ook deed zij een samenwerking met Josh V en daaruit kwam een heel fijn jurkje  dat ik zelf graag draag op warme dagen. Maar nu ook een Mascha Planner. 

De Mascha Planner kocht ik zelf ook en ik moet zeggen dat hij mij heel erg helpt bij het productiever zijn en beter mijn blog planning kan indelen. Hoe ik dat doe zie je vrijdag op mijn blog, maar voor nu even een duidelijk artikel over de Mascha Planner.

Mascha Planner

De Mascha Planner  kost €24,95 – maar dan krijg je niet deze versie. De versie die ik heb was een tijdelijke limited edition. Best bijzonder dus.
Deze planner is een beetje een roze/ beige/ rosé gold achtige kleur – helaas kreeg ik dit niet echt goed op de foto door het felle daglicht. En de stippen en de tekst is goud, neigend rosé goud. Deze planner kleurt heel anders in heel verschillende soorten licht. Een heel bijzondere kleur dus.

Mascha Planner

De achterkant is net zoals de voorkant, alleen dan zonder tekst en met een uitgeverij sticker.

Ik vind het uiterlijk van deze planner echt prachtig. Super mooi! Girly en roze, maar toch ook heeft het iets straks en minimalistisch. Dat is fijn!
Mascha Planner

Hier zie je:
De planner
2 kaartjes (YAY! & Thank You)
2 Stickervellen: een met allemaal kleine stickertjes in het goud en een met 3 (je ziet er 2) wat grotere etiketten.
Notitieboekje.
Mascha Planner

Aan de binnenkant heb je aan de linker kant een opbergvak, hier doe ik die losse spullen in – daar is het vak voor, maar je kan er ook je eigen indeling aan geven en er losse notities in doen uiteraard.
Aan de rechterkant kun je opschrijven van wie hij is. Dit deed ik met naam, blog, e-mailadres en 2 telefoonnummers (die ik uiteraard even heb gecamoufleerd). Waarom deze gegevens? Ik gebruik hem enkel en alleen voor mijn blog en voor sommige dagen mijn vaste planning en anders is het een enkele keer dat ik echt iets van een afspraak heb, dus daar is ook plek genoeg voor.

Even wat voorbeelden van de binnenkant; Mascha Planner Mascha PlannerEn dan hier, om te beginnen 2 voorbeelden van 2 maanden. Daar begint de planner ook mee. De maandoverzichten.
Mascha Planner Mascha Planner

En dan hier 2 voorbeelden van 2 weken, want die vind je na de maandoverzichten. Heel fijn en overzichtelijk.

Het kaartje wat je ziet is zodat ik weet waar ik ben gebleven! Die kaarten zijn altijd fijn dus om te gebruiken en ik raad ze dan ook aan om ze vooral niet weg te geven, daar zijn ze sowieso veel te leuk voor hihi.

De indeling

Deze bevalt echt heel goed. De vakken zijn niet heel groot, maar voor mij groot genoeg omdat er immers niet zo heel veel tekst in hoeft voor artikelen. Wil je hem gebruiken voor school? Schrijf dan wat kleiner 🙂 dan kan het prima. De weekoverzichten zijn ook niet heel breed, maar wederom als je goed indeelt met hoe je iets opschrijft en wat kleiner, dan kun je hem voor alles gewoon gebruiken.

Ik ben trouwens nog opzoek naar de TO DO stickers die exact hetzelfde zijn als deze, die hierin zitten, die roze, want ik wil ze graag overal kunnen plakken en nu heb ik maar een heel klein mini deel wat ik kon beplakken met deze stickers, dus als jij ze hebt en je gebruikt ze niet dan kijk ik je nu heel lief aan en vraag je of ik ze van jou mag hebben/overkopen? Of misschien weet jij waar ik ze kan kopen?

Kwaliteit

Die vind ik echt geweldig.
De cover is van stevig karton wat je volgens mij niet zomaar even doormidden hebt gescheurd ofzo. En het papier in de planner vind ik ook heel fijn. Drukt niet door als je met een markeerstift aan het werk gaat en ook niet met een gewone balpen, dan merk je echt niet waar je wel of niet iets hebt geschreven op de vorige pagina.

Uiterlijk

Dat vind ik echt misschien nog wel het beste aan de hele planner. Hij is zo ontzettend mooi met die mooie cover, die onwijs leuke stickers en de kleuren in de planner ben ik ook verliefd op. Een hele fijne, rustige combinatie die niet afleid, maar wel erg mooi is. Girly en minimalistisch noemde ik al even, maar dat is ook echt zo.

Te duur?

Nee absoluut niet! En dat zeg ik niet om de fangirlen hierzo, dat zeg ik omdat ik het meen. Ik vind agenda’s altijd onwijs onhandig en er staan altijd dingen in die ik niet gebruik, zelfs bij de meest simpele agenda’s. Nee, ik wil nooit meer een agenda, ik wil gewoon een planner zoals deze! Ik heb het er wel voor over, als ik zie wat er ook nog extra in zit, dan vind ik het echt dat het een prima prijs is. En als je hem wel graag wilt, maar hem niet kunt betalen kun je altijd nog vragen aan je ouders of je hem mag hebben voor je verjaardag of Kerst of wat dan ook – wat op dat moment het meest logische is.

Ik ben benieuwd of jullie de Mascha Planner ook hebben en of je hem graag gebruikt. Wat vind jij ervan? Laat je mening achter in de reacties en wie weet kunnen we elkaar tips geven.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief