Als ik een product ben gaan waarderen, dan is het wel de highlighter en ik heb oprecht nog nooit zo graag alle highlighters willen hebben die er zijn, maar dat is natuurlijk totaal niet realistisch. Toch probeer ik zo nu en dan eens een highlighter, of krijg ik (nog veel beter) er een gratis bij mijn bestelling. Zo ook de Makeup Revolution ♥️Strobe Lighting Palette – gewoon een cadeautje van Boozyshop , waar ze juist nu dit product niet meer hebben, maar wel bij Beauty88!!
En vandaag ga ik je vertellen of deze highlighters super goed zijn of dat je ze misschien beter niet kunt kopen. 

Het Makeup Revolution ♥️Strobe Lighting Palette

Uiterlijk

Daar is echt helemaal niks mis mee. Een prachtig glimmend doosje, met heel duidelijk de naam van het product. Simpel en doeltreffend dus?!

De achterkant is net zo duidelijk als de voorkant van het palette. Zwart, glimmend en simpel; gewoon goed.

En je ziet het al staan, ik had het ook al een beetje verteld: het zijn meerdere highlighters. In dit geval 3 hele grote van ruim 3 gram per stuk. Dat vind ik heel erg goed en prima geregeld bij Revolution, wat echt een heel erg leuk merk is.

Helaas heb ik het niet helemaal lekker op de foto gekregen, maar ze hebben een onwijs mooie kleurstelling. Een hele zilvere koele kleur, een warme gouden en een roze highlighter. Love it so far.

Swatch tijd!

Uhm WAUW dit ziet er mega goed uit zeg.

Vooral de zilvere kleur springt er behoorlijk uit. De gouden lijkt ineens roze? En de roze valt helemaal weg.

Oke, even een selfie met dit product op.

https://www.instagram.com/p/Bu3WCzylzJX/

https://www.instagram.com/p/BuqkmdkFMlJ/

Ik heb hem nu een keer of 3 gebruikt en dit is wat ik ervan vind;
En dan moet je 1 ding onthouden: Ik breng mijn highlighters altijd aan met een vochtige kwast (dit doe ik met een fixing spray), dit zorgt ervoor dat het beter gepigmenteerd is en fijner aanbrengen zonder een fall-out-party.

♥️Deze highlighter brengt opzicht wel goed aan, maar hij heeft moeite met een samenwerking met een kwast, en laten we eerlijk zijn: we brengen highlighter niet met onze vingers aan.
♥️De kleuren zijn ook niet echt highlighters (behalve de zilvere kleur).
♥️Ze brengen ontzettend streperig aan (misschien komt dat door de vochtige kwast)
♥️Blenden doen ze wel goed, maar het probleem met vlekkerig/streperig blijft.

Kortom: ik ben echt niet tevreden over dit palette en denk niet dat ik hem vaker dan die 3x ga gebruiken. Heel jammer, maar helaas is het gewoon niet mijn product gebleken.

Op de foto 1 zie je overigens wel een flinke witte highlighter op mijn wang, maar dat heb ik bewust met een andere highlighter gedaan die ik jullie binnenkort laat zien, maar verder zie je gewoon vrijwel geen highlighter en dat was wel de bedoeling. Jammer dus zoals ik al zei, maar het is echt niet zo’n topper!
Op Foto 2 zie je beter dat er vrijwel niks te zien is.

Ben jij opzoek naar een super natuurlijke highlighter palette met 1 party highlighter?

Dan is dit product wél perfect voor jou!

Is er iemand die dit leest die de Makeup Revolution ♥️Strobe Lighting Palette heeft?
Laat dan eens weten wat jij ervan vind.

Liefs,
Michelle