Vandaag, een beetje laat met een artikel, maar beter laat dan nooit!

Het is een belangrijk onderdeel van je make-up: schone materialen en dus ook je sponsen waar je je foundation en concealer mee aanbrengt en blend. Je make up spons schoonmaken hoort daar dus ook bij en ik laat je zien hoe ik dat doe.
Niet heel erg vernieuwend, wel heel belangrijk voor je huid en voor het mooiste resultaat van je make-up.
Als je dat wilt zien moet je dit filmpje echt even bekijken!

Ja, dat was misschien niet het leukste filmpje, maar ik vind het gewoon heel erg fijn om jullie ook eens te laten zien hoe het echte leven eruit ziet. Ik heb ook gewoon van die klusjes waar ik onwijs van baal. Make up spons schoonmaken of je kwasten wassen en lang bezig zijn. Ik geef eerlijk toe dat ik het veel te weinig doe, maar qua spons heb ik wel een regel met mijzelf: voordat ik mijn spons gebruik maak ik hem even schoon. En nee niet elke dag, dat zou ronduit gek zijn (dat doet niemand denk ik), maar wel 1x in de 2 ‘a 3 dagen. Het is niet alleen voor het behoud van je spons, maar ook voor je huid. En nu ligt het niet alleen aan je vieze spons dat je huid eruit ziet met al die puistjes, rode vlekjes en andere oneffenheden hoor, maar je moet ergens beginnen. En daarom wilde ik dit even laten zien.

Oh trouwens, deze video is niet gesponsord door Soapy, wij hebben die handzeep nu eenmaal op de badkamer staan.

De sponsen kennen jullie denk ik wel, maar even voor degene die het wilt weten; de oranje is de Real Techniques Miracle Complexion Sponge en dat roze ei is de welbekende Beautyblender en ik vind ze beide echt zo onwijs fijn. Ik houd van die 2 sponsen.

Verder hoop ik dat jullie er toch iets aan hebben. Even een snel artikel met filmpje op deze prachtige zonnige, make-uploze dag. Hebben jullie ook lekker buiten gezeten? Ik wel in elk geval.

Blogging MiKa eau naturel

Tja de naakte waarheid zullen we maar zeggen. 😂brrrr.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief