Soms heb je al zo lang dezelfde merken geprobeerd dat je eens wat nieuws wilt proberen. En dat had ik ook; Ik wilde nieuwe blushes kopen, maar om nu allemaal aparte blushes te gaan kopen zag ik niet zo zitten, en dat komt gewoon door het feit dat je dan best veel geld kwijt bent en niet eens zoveel blushes hebt gekocht. En dan heb je nog het probleem dat je de perfecte  blushes moet uitzoeken, swatches moet bekijken op blogs en YouTube en dan nog geen zekerheid hebt. Daarom koos ik ervoor om van Make-up Revolution blush te kopen, omdat zij van die grote blush palettes hebben. En ik ken ze nog niet, en ik wilde weten of ze goed zijn en hoe de kwaliteit en pigmentatie is. En dus gingen er 2 blush palettes in mijn virtuele winkelwagentje bij Boozyshop.nl en vandaag wil ik jullie er 1 laten zien.

Ben je klaar voor Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice ? Kijk snel verder voor mijn review met swatches.

 Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

 Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

Dit is het Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

Het palette komt in een mat zwart kartonnen doosje om het palette te beschermen. Persoonlijk heb ik een hekel aan verpakkingen en ik heb deze na het fotograferen meteen weggegooid. Maar je kan hem ook bewaren, want lelijk is hij zeker niet. Wat ik wel had verwacht: kleurnamen- of nummers op deze verpakking. En dat zie ik nergens terug, wat ik heel erg jammer vind. Maar verder vind ik de kartonnen verpakking prima.

 Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

 Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

En dan het palette zelf. Deze is super glimmend, wat helemaal het tegenovergestelde is van de kartonnen verpakking om hem te beschermen.  Ik vind hem wel heel leuk. Hij is best wel basic qua uiterlijk, maar dat vind ik opzicht wel prima. Niks mis met basic.

Make-up Revolution blush palette ❤BLUSH QUEEN

En dan de holy binnenkant 😂
Holy… tsjonge, waar haal ik het vandaan he.

Maar dit zijn dus de blush kleurtjes in het palette.

Make-up Revolution blush palette ❤BLUSH QUEEN

8 hele verschillende kleuren. Van best nude/ bruinige kleuren, naar peach en roze en een beetje plum kleuren bijna. En 2 shimmery blushes/ highlighters.

Voor de swatches tel ik bovenste rij (1,2,3,4) en onderste rij (5,6,7,8) om het gemakkelijk te maken en overzichtelijk.

Persoonlijk gebruik het liefst kleuren 1,2, 7 voor everyday looks. Kleuren 5 en 6 zijn ook erg mooi trouwens, maar die vind ik best heftig qua kleur en is al heel snel teveel op een lichte huid over mijn shape kleur. Misschien ook een beetje een gewenning. Zulke kleuren gebruik ik niet vaak.

Tijd voor de swatches!

 Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice

Bovenste rij zijn de eerste 4 kleuren, de overige 4 kleuren ernaast.

Dit is 2x in de kleur om de intensiteit en de kleuren het mooist over te laten komen.
Ze zijn echt allemaal super goed gepigmenteerd. En bijna allemaal mat, behalve de 2 rechter kleuren met de marble tekening erin; de koele lichtroze met zilver rechtsboven en de felroze rechtsonder; die zijn super shimmery.

En je ziet: de pigmentatie is perfect!
En ik ben heel eerlijk: ik had het echt niet verwacht, maar ik heb hem al bijna dagelijks in gebruik sinds ik hem heb, en dat is nu sinds eind oktober/ begin november. Ik kocht dus 2 paletten en dit  Make-up Revolution blush palette ❤Sugar and Spice is absoluut mijn favoriet, dus ik dacht: Ik begin gewoon met het mooiste, waar ik het meest blij mee ben. En hij kost maar €7,95!!!

Ik zeg: Kopen! Echt een aanrader. Ook leuk om als kerstcadeau te geven bijvoorbeeld. Aan je zusje, moeder, tante, nichtje, beste vriendin… Wie wilt dit nu niet hebben lijkt mij?!

Ik ben benieuwd wat jullie vinden van dit Make-up Revolution blush palette met deze kleurtjes. Dus laat je een reactie achter?

Liefs,
Michelle

<a class=”blsdk-follow” href=”https://www.bloglovin.com/blogs/blogging-mika-12499669″ target=”_blank” data-blsdk-type=”button” data-blsdk-counter=”false”>Follow</a><script>(function(d, s, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s);js.id = id;js.src = “https://www.bloglovin.com/widget/js/loader.js?v=1”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, “script”, “bloglovin-sdk”))</script>

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief