Ik heb vandaag een review en een tutorial in één voor jullie. Ik kocht namelijk het Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2 palette en ik dacht: “Ik maak er een review van en dan zet ik een tutorial onderaan het artikel. Op deze manier kan jij zien welk palette, maar ook de pigmentatie en wat voor look ik ermee heb gemaakt. Met dit palette kan je uiteraard vele verschillende looks maken, maar ik heb er dus 1 voor jullie. Wanneer jullie meer willen zien hoor ik dat graag.

Het Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2 palette is een palette met allemaal mooie bruintinten, goudtinten en allemaal met een shimmer erin. Je kan er een hele lichte look mee maken, maar ook een hele donkere look. En ik koos voor de middenweg, maar ik zal hem eerst eens laten zien.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2 palette:

BRON: Kittehs Cupcakes (kittehscupcakes.nl) - Tara & Larissa Verbon
BRON: Kittehs Cupcakes (kittehscupcakes.nl) – Tara & Larissa Verbon

Het is een basic doosje, maar ik vind hem super mooi omdat hij zo mooi wit is met mooie subtiele letters in het goud. Hij sluit mega goed en je ziet meteen wat je in handen hebt, wat ik echt super handig vind. Zo hoef je niet eindeloos een doosje te openen tot je hebt gevonden wat je zocht. Love it. Ik vind hem er ook helemaal niet goedkoop uitzien.  Ik vind hem echt best mooi eigenlijk. Daar ben ik dus al blij en de eerste indruk was goed.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Wanneer we hem bekijken in daglicht zie je al de prachtige neutrale kleuren uit het palette. Je ziet links boven een hele mooie lichte huidkleur, maar rechtsonder een diep zwarte kleur.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Over het algemeen heeft dit palette vooral shimmery kleuren.  Dat kan je hier al wel een beetje zien.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

De linkerkant van het palette.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

De rechterkant van het palette.

Zoals je ziet: 12 Prachtige kleuren die je heel gevarieerd kan gebruiken.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Met een lamp erop zien ze er overigens heel anders uit. Dan zie je ook goed dat het vooral shimmer kleuren zijn.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Wederom: linkerkant van het palette

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Rechterkant van het palette.

Nu dus met een lamp erop zodat je goed de kleuren kan zien, zoals ik al zei.

En als ik mijn oordeel zou moeten geven op basis van zien, dus zonder aan te raken vind ik het onwijs jammer dat er niet wat meer goed gepigmenteerde matte kleuren in het palette zitten. Een matte kleur voor onder je wenkbrauw bijvoorbeeld of een mooie neutrale kleur voor welk doel dan ook.

Verder vind ik zo op het eerste oog de kleuren werkelijk prachtig en ik ben meteen verliefd.

Zullen we eens kijken of dat ook zo is als we gaan swatchen?

MUA Undress me 2-001

WOW dat is echt heel mooi zeg. Een prachtig stel kleuren, wederom zoals ik al zei: vooral shimmery.

Wél vind ik de kleuren ontzettend mooi. Mooie gouden kleuren met dus een mooie warme gloed, maar ook koelere zilverkleuren. Ik ben heel erg onder de indruk en eigenlijk ook meteen verliefd.

Nu heb ik wel eens zo voorbij zien komen dat dit een knock-off / dupe is van het Urban Decay Naked 2 palette die ik echt al een hele tijd heb inmiddels en met veel liefde heb gebruikt. Je kan vele verschillende looks mee maken en ik zie wel dat je dat met deze Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2 palette ook heel goed kunt. Het idee is denk ik hetzelfde, dat snap ik wel. Maar ik vind ze toch niet echt te vergelijken.

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2

Goed… even wat praktische informatie:

Make Up Academy (MUA) ❤ Undress me 2 palette koop je bij Bij Kruidvat voor €5,99

Eindoordeel:

Ik vind het een prachtig palette, die net even wat uitgebreider is dan mijn Catrice Treasure Trove oogschaduwpalette. En die van Catrice is ook zeker een hele fijne. Dus ik kan eerlijk gezegd nu al zeggen: I Love both.

Maar hoe doet hij het dan in real live? Dat zie je in mijn “tutorial” die je nu kan gaan bekijken.

Klik hier als hij het niet doet

Ken jij het MUA palette al? Zo niet zou ik zeker even dit exemplaar gaan bekijken in de winkel en eigenlijk zou ik ook zeker aanraden om hem toe te voegen aan je make-upstash.

En vergeet niet mee te doen aan mijn win actie!!!!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief