Daar ben ik weer eens met een mooi make-upproduct. En dat heeft een hele goede reden.

Mijn DIOR – Hydratatie BB Cream was op.
Toen ik hem net kocht vond ik het zonde om te gebruiken, maar toen ik mijzelf had beloofd echt elke dag gezichtsmake-up te dragen ging het snel. En ik baalde echt enorm daarvan. Dat kan je begrijpen.
Dior is echt een onwijs mooi merk en de DIOR BB cream had een ontzettend mooie dekking, mooie  kleur, alles was mooi. Maar nu hij op was, moest ik wel een nieuwe BB cream kopen. En de Dior vond ik toch best wel prijzig. Ik koop voor dat geld liever een goede shampoo & conditioner, dan een BB cream. Dus koos ik om eens te kijken wat MAC allemaal in het assortiment had.
MAC Cosmetics staat toch wel bekend om de mooie producten met goede dekking, dus wilde ik daar wel een BB cream van proberen. Gelukkig vond ik bij Douglas de BB cream. En na de review van Mascha @ Beautygloss was ik overtuigd en wist ik het. Dus ik kocht hem direct.

Kijk maar snel mee als jij wilt weten wat ik er van vind.

En ja, hij is echt mooi. En dat begint al bij de verpakking.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZien jullie de glittertjes? Dat willen we allemaal wel toch? Wat een heerlijke verpakking.
De verpakking op zichzelf is niet heel bijzonder, gewoon strak, maar die glitters haha, voel mij net een kraai. Alles wat blingt vind ik leuk. Diamonds en Glitters are girls best friend. Daar heeft MAC lekker rekening mee gehouden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk koos dus voor extra light, ik dacht “laat ik maar de lichtste nemen, dan moet ‘ie wel matchen”. En dat doet ie zeker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is dus de MAC Cosmetics – Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35
Tinted Foundation Cream.
Dit is de exacte omschrijving op het doosje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn de tube zelf.

Ook hier weer de prachtige glittertjes. Toppie!
De verpakking werkt echt heel fijn.

Aanbrengen doe ik met de Beautyblender.

09-02-2014 MAC Cosmetics - BB CreamEn dit is hoe hij eruit ziet op mijn gezicht in een FOTD.

De dekking vind ik echt heel erg mooi. Zelfs blauwe kringetjes worden redelijk oke weggewerkt.

Benieuwd wat jullie van deze BB cream vinden en of jullie deze zelf ook kennen/ hebben gebruikt.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief