Bij De Bijenkorf verkopen ze MAC. Toen ik even aan het snuffelen was op de site, werd ik heel erg blij. Ze hadden eindelijk dat product wat ik al heel erg lang wilde hebben en testen, om te kijken of het een product is waar ik heel blij van zal worden. Dus kocht ik MAC Fluidline Brow Gelcreme in de kleur Dirty Blonde. YES! Eindelijk op voorraad, dit product is namelijk onwijs veel uitverkocht online. Maar daar was ‘ie dan eindelijk en kocht hem voor €18,- online. Dus ben jij ook zo benieuwd? Kijk snel verder.

Hij is echt heel bijzonder en verdient een plekje op Blogging MiKa.

28-05-2014 MAC Fluidline Browgelcreme Dirty Blonde
Het product komt, zoals we gewend zijn van MAC, in een basic zwart kartonnen doosje. Mat. Maar super! Helemaal MAC.

Er staan gewoon duidelijk beschreven wat het is, in welke kleur. Do you need more?

En nee ik heb er geen verstand van, maar ik heb voor degene die er in geïnteresseerd zijn, de ingrediënten ook gefotografeerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oke?

28-05-2014 MAC Fluidline Browgelcreme Dirty Blonde1
Het potje met de Fluidline. WAUW! Ik raak telkens weer verliefd op de verpakkingen van MAC.
Het perfecte fotomodel.

28-05-2014 MAC Fluidline Browgelcreme Dirty Blonde2
De swatches waren bijzonder om te maken, om de structuur van de fluidline brow gelcreme.
Het is ook echt, zoals het beschreven word een gelcreme.

En vandaag draag ik voor het eerst dit product.
En na het zien van de foto, kom ik weer een keer op forums en krijg ik comments dat het afschuwelijk is. Daarom ga ik dit zeggen; Het is de eerste keer dat ik dit product gebruik. Ik vind het zelf niet echt heel mooi, maar ik moet gewoon nog even kijken hoe ik dit het beste kan gebruiken en hoeveel etc. etc. etc. Ga dus niet gelijk commentaar geven. Ik wilde namelijk na de swatches het product ook gaan gebruiken. En dan is het wel even wennen.

28-05-2014 MAC Fluidline Browgelcreme Dirty Blonde3
Daar is íe. Mijn wenkbrauw(en) vandaag. Gedaan met Fluidline brow gelcreme. Kleur Dirty Blonde.

Ik heb het aangebracht met een MAC kwast (266). Wel doorgeborsteld, maar toen was het al gedroogd. Ik dacht dat dit het beste zou zijn, zodat het product niet overal rondom mijn wenkbrauw zou gaan zitten in plaats van waar het hoort. Maar ik ga het ook nog op andere manieren proberen. Op deze manier vind ik hem te donker. Leuk als je je haren donker hebt, maar dat heb ik niet.

Dus ik ben zelf ook nog niet tevreden, maar wilde het toch met jullie delen.

Wie dit product ook heeft… even een vraagje.
Hoe gebruiken jullie dit en met wat voor kwastje? Op welk moment ga jij met je wenkbrauwborsteltje erover om te vervagen (direct na het aanbrengen of erna)? Tips graag van de Fluidline Brow gelcreme gebruikers. 

Wel ben ik blij dat ik het eindelijk heb kunnen bemachtigen.
En van fouten maken leer je.

En wat vinden de andere dames, die dit niet gebruiken ervan? Vinden jullie het een product dat jullie denken “Dat wil ik ook hebben!”???

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief