Meiden, ik denk dat ik mijn perfecte wenkbrauwproduct heb gevonden.
En ik hoor je denken “Michelle, je voelt je wel goed toch? Beetje last van de kou? What did you just say?” Maar echt waar, je hebt het goed gelezen. Ik denk echt dat ik mijn match heb gevonden. En ik kan bijna niet geloven dat ik dat hardop zeg na al die mislukte wenkbrauwproducten en lelijke tutorials van jaren terug. Ik geloof het zelf bijna niet en wellicht veranderd deze mening nog eens, want jullie kennen mij. Maar ik blijf voorlopig toch echt even bij mijn MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde, want dit is wel echt een heel fijn product en een hele mooie kleur. Oops dat was spoileralert ten top, maar kijk je mee naar mijn positieve review?

MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde

Dit is hem. Het inmiddels zeer bekende mat zwarte doosje met het logo en de naam van het product. Basic, geen poespas. Gewoon duidelijk en bekend van MAC.

De informatie over het product staat ook onderop het glazen potje van de MAC Fluidline brow gelcreme en dat is echt ideaal. Je zet hem namelijk ook op deze manier in je stash zodat hij niet uitdroogt en dan weet je gelijk welke het is, als je tenminste meer dan 2 MAC Fluidline producten hebt. De eyeliners lijken trouwens erg op deze brow gelcreme producten. Dat weet ik niet omdat ik ze zelf heb, maar omdat ik graag naar Youtube kijk en dan tutorials of shoplogs of wat dan ook en dan zie je nog wel eens wat.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde

Hij ziet er wel echt heel leuk uit. Dat ronde draaidopje met het logo in het zwart op het glazen potje. Chique, modern, basic… hoe je het ook wilt noemen: ik vind het een fijn potje.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde

Bij opendraaien zie je dat de inhoud niet heel veel is, maar je doet hier wel even mee, zeker wanneer je meerdere wenkbrauwproducten hebt en zo nu en dan eens wat anders pakt.

Wat ik zo fijn vind aan deze Fluidline brow gelcreme is het volgende:
❤ De pigmentatie is super goed.
❤ De substantie is niet te “nattig” en transparant, maar juist een mooie crème product. Mooi romig dus.
❤ Voelt fijn aan op de wenkbrauwen, zeker met wenkbrauwgel blijft het ook super goed zitten.
❤ Aanbrengen gaat super gemakkelijk.
❤ Relatief betaalbaar voor velen (en simpel verkrijgbaar bij Douglas)

MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde

En dit is dan de swatch van de MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde die er volgens mij heel goed uit ziet dacht ik zo. Je ziet zelfs op de foto al dat hij heel romig is en ook goed te blenden, maar daar begin ik niet aan. Roy Donders zou zeggen: “Ik hou ervan, dat lekkere neppe” 😝Nee dat is een grapje natuurlijk, maar je snapt het he.

Ik geef je even een selfie met dit product op mijn wenkbrauwen.

Sorry! Deze foto is in de avond gemaakt. Met flits. Ik deed om 9:20 uur mijn make-up op en deze foto maakte ik om 19:00 uur
Sorry! Deze foto is in de avond gemaakt. Met flits. Ik deed om 9:20 uur mijn make-up op en deze foto maakte ik om 19:00 uur. Vrijdag 18-11

https://www.instagram.com/p/BM_5Z9ygJ0H/

https://www.instagram.com/p/BM_5WVjAMBC/

En bovenstaande is gemaakt zaterdag 19-11

Ik vind het wel een bizar verschil met hoe ik ze voor jaren terug deed.

19-05-2015 Make-up Revolution wenkbrauwproducten review3

Dit is een jaar geleden (mei 2015) 🙈

24-07-2013 MAC Cosmetics Omega4

Ha! Je raad het nooit. Dit is dus dezelfde kleur, maar dan super slecht gefotografeerd. MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde dus inderdaad.

Ik heb dus eigenlijk 2 dingen gehad. Heeeeel dun, bovenstaande met een potloodstreep dikte aan het eind en heel dik. En ik ben ouder geworden, dus ik denk dat ik het een beetje begin te vinden hoe het moet (zie selfie van Instagram hierboven) en dat is dan de 3e rit die ik berijd. En ik denk dat er sowieso nog velen gaan komen, want het moeilijkste is wenkbrauwen. Een foundationkleur vind je wel, shaper en bronzer leer je ook wel, de mooiste kleuren vind je wel en ga zo maar door. Maar wenkbrauwen… echt niet makkelijk.

Maar daar ging dit artikel niet om. MAC Fluidline brow gelcreme ❤Dirty Blonde is gewoon echt een mooie kleur en werkt super fijn. Ik vind het echt een aanrader.  Ken jij deze ook? Gebruik je ook een MAC product voor je wenkbrauwen of liever een ander product of merk, of helemaal niets? Laat je reactie achter, want ik ben heel benieuwd.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief