MAC kennen we inmiddels allemaal wel van alle producten en ik ben geen verzamelaar van MAC, maar ik heb wel wat producten van MAC in mijn make-up stash. Zo kocht ik nu eens een wenkbrauwproduct en ik ben nog nooit zo ontevreden geweest over een productkleur. Niet het product zelf, maar de kleur vind ik vreselijk. Daarom neem ik je mee in de MAC Fluidline brow gelcreme ❤ Ash Blonde, gewoon even kort en bondig over dit MAC wenkbrauwproduct.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤ Ash Blonde

We kennen, als een beetje kenner dat MAC de mooie mat zwarte doosjes heeft met witte letters. Ik vind de verpakking wel mooi hoor. Herkenbaar en strak, tijdloos ook wel.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤ Ash Blonde

Ook het potje is een kenmerk van MAC. En daarom ook dit MAC wenkbrauwproduct in het mooie strakke potje met de mat zwarte draaidop. Ik vind de verpakking schattig.

En dan het product op mijn wenkbrauwen.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤ Ash Blonde

Links zie je mijn wenkbrauwen zonder product, en rechts met. Ik heb het echt heel dik aangebracht en ik krijg nog geen mooie vorm erin en de kleur vind ik niet mooi.

MAC Fluidline brow gelcreme ❤ Ash Blonde

Hier zie je het beter. Vreselijk vind ik hem.

Ik heb dit MAC wenkbrauwproduct dus nu 1x gebruikt op 1 wenkbrauw. €18,50 weggegooid geld. MAAR… Ik ga hem verkopen. Ik zal een foto plaatsen op Instagram zodat je kunt reageren als je hem wilt kopen.

Maar zoals ik al zei ben ik er dus helemaal niet tevreden over en dat komt niet omdat het product niet fijn is, want een MAC wenkbrauwproduct als de MAC Fluidline brow gelcreme is gewoon heel fijn. Maar helaas is de kleur voor mij echt een no go en ik wordt hier dus helemaal niet blij van. Jammer.

Maar omdat ik dus niet tevreden ben ga ik er ook niet heel erg veel verder op in en wilde ik dit artikel gewoon even publiceren, omdat ik hem toch wilde laten zien. Even voor jullie.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief