Wanneer je begint aan het 3e potje van je MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10 dan weet je dat het tijd word om te vertellen wat je ervan vind, inclusief voor- en nadelen die er eventueel aan zitten. En dat is precies wat ik vandaag ga doen! Jullie een review geven.

MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10

Daar is hij dan. De MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10
Hij komt, zoals we van MAC gewend zijn in een mooi mat zwart doosje met het welbekende logo en de strakke uitstraling. Ik vind het prima. Zoals jullie weten gooi ik toch doosjes weg.

MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10

Bovenop het doosje staat duidelijk de kleur aangegeven. Ideaal.

MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10

En het potje. Een strak, minimalistisch potje met het MAC logo bovenop.

MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10

En onderop het doosje wat informatie.

Zoals  je ziet heeft deze concealer een SPF35. Voor mij totaal geen musthave, maar voor veel mensen wel. Ik heb niet zoveel met SPF in producten.

MAC Cosmetics Studio finish concealer ❤ NC10

De MAC Cosmetics Studio finish concealer in het kort:

❤Het is een compacte concealer die heel veel dekking geeft
❤Brengt heel fijn aan met een kwast(je)
❤Blend heel goed met je foundation
❤Maar ook fijn: hij blijft goed zitten

❤Kost €19,50 bij Douglas voor 7 gram.

Ik denk dat ik daar zo’n 2 maanden mee kan doen. De eerste keer kocht ik hem 28 november 2017, daarna 12 december en 15 februari nog eens. Maar ik houd van back-up hebben als ik iets fijn vind, dus vandaar de korte periode eens.

Ik kan hem dus zeker aanraden.

Nadelen?

Het is een dikke concealer, dus hij trekt wel in de lijntjes onder je ogen. Maar op je gezicht? Flawless, bijna dan; want op elke concealer is wel wat aan te merken.

Hij gaat ook niet schiften in combinatie met mijn losse poeder die ik al een hele tijd met veel liefde gebruik. Hij doet het beter dan ik in eerste instantie dacht. En zeker in combinatie met een nieuwe favoriete primer (die voor mijn doen best duur is, maar het wel waard) ziet mijn make-up er lang mat uit; tot zeker het eind van de dag; dus zeg 8 uur. In de zomer zou ik niet durven zeggen, maar dit is op basis van de wintermaanden. Ik heb een andere concealer die doet heel raar als ik mijn gezicht heb afgepoederd; allemaal witte vlekken alsof hij geschift is ofzo. Bizar. Daar later meer over.

Maar deze MAC Cosmetics Studio finish concealer is het kopen zeker waard.

Ben jij bekend met de MAC Concealer en welke gebruik je? Laat jouw mening ook achter, dan leer ik ook weer wat. Vermeld ook even jouw huidtype.

Ik heb zelf een gemengde huid, met een vettere t-zone, dus heb jij die ook dan kun je deze zeker kopen.

Liefs,
Michelle