Als er iets is wat lang op mijn beauty wishlist heeft gestaan dan is het de MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle en voor een tijdje terug heb ik hem gekocht en al heel erg veel gebruikt. Daarom is het hoog tijd om eens te laten weten wat ik er nu eigenlijk van vind. Mijn ongezouten mening dus.

De MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle

MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle

Komt in een hele strakke verpakking die ik echt heel erg mooi vind. Lekker simpel en what you see is what you get.

MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle

En dan het product! Dit is een vernieuwde verpakking die al een tijdje in de verkoop is, maar ik had hem nog niet in het echt gezien. En ik  vind hem niet mooi. Ik kan je niet helemaal zeggen waarom, maar ik vind hem gewoon niet zo mooi. Daar zullen de meningen over verdeeld zijn, maar dat is ook helemaal prima.

Laten we hem maar eens even goed bekijken.

MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle

WOW! Kijk even hoe bijzonder dat hij is. In verschillend licht pakt hij een andere kleur. De ene keer wat koeler (rechts onderin en de grote foto) en de andere keer wat warmer (rechts bovenin). Hij ziet er heel mooi uit.

MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle

Links zie je een swatch van deze highlighter. Hij lijkt heel erg warm, hij is ook wel warm van kleur, maar op je wangen als je hem geblend hebt dan is hij iets minder warm en komt de iets koelere/ neutralere kleur tevoorschijn.

De pigmentatie is ook echt heel erg goed. Dat had ik ook niet anders verwacht van MAC moet ik zeggen. Dus daar ben ik blij mee.

Oke even wat selfies dan maar.

https://www.instagram.com/p/BXNJQV5BOUa/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BXSXrH_hnSG/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BXsPrX1BV6T/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BX0DnFlBMZa/?taken-by=bloggingmika

Wat valt op aan deze highlighter? Hij is heel subtiel en als je wel glow wilt, maar niet teveel en niet te opvallend, dan is deze perfect. En waar ik bij de Catrice highlighter een keer te horen kreeg: het is net of je een blauwe plek hebt (uhm whut? dat is niet de bedoeling) zal je daar bij deze helemaal geen last van hebben. En dat is best goed dacht ik zo.

MAC Cosmetics highlighter ❤ Soft & Gentle koop je o.a. bij Douglas voor €31,50! Dan heb je het ook lekker snel binnen, dat is ook wel fijn.

Ben jij bekend met deze highlighter van MAC?

Laat weten wat jij ervan vind. Ik ben er namelijk blij mee zoals je kunt lezen en ik hoop jij ook als je hem hebt. Zo niet zou ik graag jouw kant van het verhaal horen.

p.s.: nog een kleine tip! Wil je hem extra intens? maak je kwast nat met een fixing spray en breng hem dan aan op je gezicht, dan word je helemaal gelukkig.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief