PersberichtAanstaande zondag is het vaderdag zoals we allemaal wel weten, maar wat koop je voor je vader. De meeste mannen van tegenwoordig hebben het niet zo op beauty-stuff, maar ze moeten allemaal hun haren wassen en verzorgen, baard scheren, gel in het haar, parfum op, etc. En nee daar komen ze niet omheen. Sommige verzorgen hun gezicht, kortom iedere man heeft genoeg opties om te kopen, maar waar koop je het? Ik zeg: LUSH!
Ik heb een LUSH Vaderdag- tip. Kijk je mee?

Voor vaderdag kan je bij LUSH echt wel terecht.
Zo hebben ze namelijk een hele leuke cadeaubox te koop.
De omschrijving daarvan is:

Ben je of ken je een liefhebber van frisse en kruidige geuren? Deze producten hebben een frisse, stimulerende spearmint geur, voor lekker veel energie! In dit leuke cadeau vind je Dirty Bodyspray 200ml (voor lekker opfrissen tussendoor), Dirty Springwash showergel 100g, waar je ook je haar mee kunt wassen, Dirty Zeep 100g en het Dirty parfum 10ml.

In totaal heb je aan 700 gram aan producten.

Dirty Gift
Je krijgt dan deze stoere box met mannelijke, mooie mintgroene(?) kleuren en zwart met witte accenten.
Voor een man vind ik dit wel heel stoer eigenlijk.

Maar wat zit er nu allemaal in?
Dirty Body Spray

De Dirty Bodyspray kun je gebruiken voor een frisse start in de ochtend, of wanneer je aan het einde van de dag even een kleine oppepper nodig hebt. Deze geur bevat neroli, tijm en een vleugje mint, onweerstaanbaar!

De inhoud van 180 gram (ml bedoelen ze neem ik aan).

Dirty Springwash

Lekker om ‘s ochtends mee wakker te worden, verfrissend na een warme dag, Springwash Douchegel is altijd goed en voelt als een sprong in een koel bergmeertje. Muntoliën zorgen voor de verfrissende geurkick.
Deze douchegel is een van de geurcomponenten die samen de heerlijke geur Dirty vormen.

De inhoud van 100 gram

Dirty Zeep

Blauwe Dirty zeep die heerlijk ruikt naar spearmint, sandelhout, eikenmos en den. Combineer het met onze andere producten uit de Dirty-lijn voor een superfrisse geur! Lekker om te gebruiken als je ´s ochtends wat opstartproblemen hebt (wie herkent dat niet?), maar ook heerlijk als je thuiskomt na een lange dag, even opfrissen!

De inhoud van 100 gram

Dirty parfum

Hoewel de naam anders doet vermoeden is deze geur heerlijk fris! Spearmint, tijm, lavendel, dragon en nog een aantal andere ingredienten vormen samen een opwekkend parfum. Deze geurlijn bevat ook een douchegel, scheercreme, haargel, bodyspray en toothy tabs, vaste tandpasta in tabletvorm!

De inhoud van 10 ml.

Wat mijn eerste indruk is? Het is waarschijnlijk een lekkere frisse lijn met lekkere mannengeur ook wel, maar ik vind het wel een erg leuk idee, want het is zo moeilijk om te bepalen wat je moet geven aan je vader, dan is dit perfect.
Maar wat kost het en waar kan je het krijgen?
Voor €56,95 bij LUSH in de webshop of in de winkel bij jou in de buurt!

Wat koop jij het liefst voor jouw vader?
En waar koop je het? Vind je het al snel te duur of geef je graag veel uit voor jouw vader?
Wat vind je van mijn LUSH Vaderdag- tip? Kan je er misschien wat mee ook?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief