Shampoo en conditioner is net zo moeilijk als foundation en concealer kopen. Waar de ene huid de andere niet is, met foundation, is dat ook met shampoo en conditioner hetzelfde verhaal. Maar welke shampoo kies je en ga je dan op reviews af? Of doe je gewoon waarvan je denkt dat het goed voor je is? Ik ga altijd af op beide. Ik lees reviews, en kijk goed naar beschrijvingen van shampoo en conditioner. Dat is ook de reden dat ik de Lush ❤ Rehab shampoo – Veganese conditioner kocht.

https://www.instagram.com/p/Bh_V8Uonb11/

De eerste keer dat ik Lush shampoo kocht was in April van dit jaar.

Kijk je mee, of ik nog steeds enthousiast ben?

Dit is wat ik in juli van dit jaar binnen kreeg.

Lush Rehab Shampoo
Lush Veganese conditioner
Lush Breath of Fresh air

Ik heb dus nu in totaal 6 maanden deze shampoo en conditioner in gebruik.

En hoe is het met mijn haar?

Hetzelfde als altijd al.
Nee, ik snap niet waarom iedereen zo mega enthousiast is over deze 2 Lush producten.
Wat ik wel een heel groot voordeel vind is, dat Lush veganistisch of vegetarische producten verkoopt! En dat je dan wat meer moet betalen? Dat is heel erg vervelend voor je bankrekening, je bent gelijk mega veel geld kwijt dus, maar je doet er wel wat goeds mee.

Ja Michelle, allemaal leuk, maar wat wil je nu zeggen?
Is het goed of slecht? Moet ik het kopen?

Ik hoor het je denken inderdaad en dat snap ik.
Dus even op een rijtje.

De verpakking

Heel erg fijn. Het ligt lekker in de hand, valt niet uit je hand omdat je gladde handen hebt. Het is ook in te duwen die fles, dus dat komt goed.

De geur

Mega lekker. Lekker fris, geen chemische geur.
Lush heeft goed nagedacht over de samenstelling van geuren in de shampoo Rehab en conditioner Veganese. Deze 2 versterken elkaar op een hele fijne manier. Hier ben ik echt heel tevreden over.

De werking

De shampoo maakt mijn haar squeeky clean (schrijf je dat zo eigenlijk? – corrigeer mij gerust hoor), lekker schoon dus na 1x wassen.
De conditioner maakt mijn haar heel erg lekker zacht, goed door-kambaar. Echt heel fijn. De punten lijken iets minder droog te kijken als ik dit gebruik.

En mijn haar en hoofdhuid?

Daar ben ik niet heel erg over uit eigenlijk. Ik heb niet het gevoel dat mijn hoofd en haar er heel veel gelukkiger van worden dan wanneer ik een andere shampoo gebruik. Sterker nog: ik heb juist het gevoel dat mijn hoofdhuid iets gevoeliger wordt/ is geworden. Of dat door de shampoo komt weet ik dus niet zo goed. De conditioner is sowieso niet de veroorzaker, want die doe ik alleen in de lengtes.

Mijn haar lijkt overigens ook niet heel veel sneller te groeien en zeker niet voller te worden. Ik heb het idee dat Rehab net even wat te heftig is qua schoonmaken van je haar. Dat idee heb ik omdat het (en daar komt het woord weer) haar squeeky clean voelt. Meestal is hij dan wel iets te heftig. Sommige vinden dat fijn, ik heb het idee dat je haar daar echt niet gelukkiger van wordt.

Prijs/ Kwaliteit

Qua cijfer zou ik het een 8 geven, omdat het wel heel fijn spul is, maar toch die 2 puntjes eraf, omdat het echt wel duur is en alleen in de Lush winkel of webshop te kopen.

Dus raad je het aan, Michelle?

Dat is echt heel moeilijk te beoordelen.
Als je houd van een heel schoon gevoel tijdens het haren wassen: Absoluut.
Als je houd van een milde reiniger en liever je haar dan 2x wast: Kies geen Rehab.
De conditioner vind ik overigens wel een hele grote aanrader.

Over Breath of Fresh air komt 11 november een review over online, dus als je daar benieuwd naar bent: Kom nog eens terug. 

Ben jij bekend met Lush Rehab?
of

Ben jij bekend met Lush Veganese?
Laat dan een reactie achter!
Niet?
Laat dan achter wat voor haar jij hebt en wat jij gebruikt en of dat vegan is. 

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief