Vandaag wil ik jullie eens laten zien wat ik graag doe qua haar en make-up als het écht heel warm is zoals afgelopen vrijdag. Het was een dikke 30 graden buiten. En alhoewel ik toch veel buiten heb gezeten, vond ik het wel erg warm. Niet dat je mij hiermee hoort klagen, maar warm was het zeker wel ja en ook wel een beetje een benauwd gevoel zo rond het uur van 1 tot 3. Logisch, dat is het warmste deel van de dag. Dus vandaag mijn LOTD – “Lekker” 30 graden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Allereerst draag ik met 30 graden geen shirtje met mouwen. Te warm. Ik droeg dit zwarte, met kralen bezette tuniek die ik zowel als mouwloos shirt kan dragen,of als jurk die net over mijn billen valt. Ideaal. Dit komt, omdat in de tuniek een smal randje zit met elastiek. Op een broek blijft hij daardoor op de rand hangen, en als ik hem droeg zoals afgelopen vrijdag zakt hij naar beneden omdat ik een legging aan had (wel een korte fietsbroek- lengte). Misschien niet het meest fashionable verantwoord, maar met 30 graden ga ik mij daar niet druk om maken. Verder draag ik wel altijd een zwarte basic top, dit neemt het zweetvocht op en daardoor veel comfortabeler.

LOTD - 30 graden buiten
Mijn haren heb ik in een elastiek gedaan met een soort van rommelige knot. Had hem boven op mijn hoofd gehad dan had ik er 1. niet uit gezien 2. een Nikki knot gehad (ja die Nikki van MTV geloof ik) 3. Zakt naar beneden 4. Zit niet lekker tegen een tuinstoel. Dus vandaar de gulden middenweg, dit vind ik de fijnste hoogte. En omdat ik erg dun haar heb (1x Castor Olie gebruikt, komt t.z.t een review), draag ik geen gewone staart maar een knot, want dan lijkt het nog wat.
Het elastiekje dat ik heb gebruikt is van Prairie Charms en dan een leuke paarse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Qua make-up:
Oriflame Giordani Gold CC crème in de lichtste kleur, afgepoederd met Catrice Nude Illusion poeder, bronzer, blush, lekker veel highlighter.
Op mijn wenkbrauwen gebruik ik Make-up Revolution Ultra Aqua Brow Tint met Catrice wenkbrauwgel, Catrice liquid eyeliner 010, L’ Oreal Double Extensions waterproof mascara en verder niets op mijn lippen.
De poeder zorgde ervoor dat het de hele dag perfect bleef zitten. Deze is echt mijn favoriete poeder; Houd mijn gezicht mat en fixeert perfect. Beter nog dan de Catrice Prime & Fine Die is namelijk wel goed, maar laat mijn huid toch glimmen na een uurtje of 7. Soms korter (afhankelijk wat ik doe) zelfs.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nog even een foto van de zijkant. Je ziet dat ik lekker veel highlighter heb gebruikt, het is namelijk niet alleen poeder, maar ook vloeibare So Susan highlighter die ik ooit in een beautybox kreeg (welke weet ik niet). Die is onwijs mooi.
Uiteraard heb ik ook concealer gebruikt om er niet zo moe uit te zien.

Heb jij een bepaalde look? Ik zelf wissel altijd, afhankelijk van het weer ook wel en hoe ik mij voel.
Dit is dus geen look die ik draag als het meerdere dagen boven de 27 graden is, dan schiet het niet op. Logischerwijs draag ik dan gewoon alleen wenkbrauwmake-up en mascara.

Ik ben benieuwd of jullie ook gewoon make-up dragen en wanneer je echt geen make-up draagt.
Laat het weten in de reacties, ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief