Soms heb je van die producten, die koop je dan “Omdat je het toch nodig hebt”, dus je besteld maar gewoon ff wat bij Bol.com – dat werdt dus de Delicate flowers tonic van L’Oréal Paris. En ik kan je vertellen…. Hier ga ik het ook lekker bij laten.
Ja, je zult wel denken “Uhm ja, je vind het dus helemaal niks en koopt het nooit meer”. Dat ga ik je vertellen. Alle in’s en out’s die ik je kán vertellen, ga ik met je delen.

De L’Oréal Paris tonic Delicate flowers  is een mega grote fles van 400 ml. WOW bijna een halve liter aan tonic, dat is nogal wat.
Ik schrok daar ook wel even van toen ik hem binnen kreeg, want het is niet iets wat je vaak ziet als je iets besteld van een reinigingsmiddel voor je gezicht.
Die zijn meestal 50, 100, 150 ml. Ook een beetje afhankelijk van het merk en de prijs die daarbij hoort.

Over de prijs gesproken;
2 flessen voor €7,54 is echt een hele fijne prijs.
En lekker makkelijk en snel te bestellen zoals ik al zei. Gewoon bij Bo-bo-bo-bol.com 

De fles is ook echt heel mooi vind ik. Dat mooie roze transparante. Echt heel erg modern uiterlijk, lekker minimalistisch. En ligt ook nog redelijk goed in je hand wanneer je hem gebruikt, wat ik overigens niet had verwacht van zo’n grote fles.

Laten we eens kijken naar de achterkant, wat daar allemaal te vinden is aan ingrediënten.
Disclaimer: Ik heb geen verstand van ingrediënten, nog steeds niet na al die jaren bloggen, omdat ik mij daar niet mee bezig houd. Maar ik heb wel even de beschrijving erbij opgezocht.

De L’Oréal Paris Laboratoria hebben extracten van delicate bloemen, Roos en Jasmijn, gecombineerd in een reinigingstonic voor een zuivere, zachte en frisse huid elke dag.

DE KALMERENDE EIGENSCHAPPEN VAN DELICATE FLOWERS
ROOS staat bekend om haar verzachtende en kalmerende
werking.
JASMIJN staat bekend om haar beschermende en kalmerende werking.

Een delicate geur met bloemige accenten voor een unieke zintuiglijke ervaring.

BEWEZEN EFFECT
Verwijdert make-up en verzacht de huid. De huid is schoon en vrij van onzuiverheden.
Direct: de huid is gereinigd en voelt comfortabel aan. Dag na dag: een zachte, soepele en mooie huid.

 

Roos en Jasmijn voeren de boventoon in deze tonic. Duidelijk kalmerende, beschermende ingrediënten.
In de lijst van ingrediënten zie je bovenaan: Water, glycerine, alchohol denat, Hydro. Klinkt niet chemisch of slecht voor je huid lijkt mij.

Kloppen de beweringen ook?

Hier ben ik heel kort over: Ja, absoluut.
Wanneer ik dit gebruik, na het reinigen met een gezichtsreinigingsdoekje, merk ik echt dat mijn huid schoner is. En hoe ik dat merk? Er komt echt nog heel veel product van je gezicht als je deze Delicate flowers tonic gebruikt op een wattenschijf. Echt fantastisch, dat geeft zo’n goed gevoel. Bij het product waar ik je morgen(!) meer over vertel, heb ik dat dus totaal niet. Maar deze… toppertje! Echt.
Ruikt lekker ook. Ook niet geheel onbelangrijk.
En mijn huid voelt echt heel zacht na gebruik. En wat er op je gezicht blijft, als laagje, trekt ook nog eens heel snel in je huid. Dus wil je een nachtcrème aanbrengen hierna of een andere crème? Geen probleem.

Ik ben oprecht heel erg blij met dit product en dat ik hem heb ontdekt ook per toeval; heel fijn! Hele grote aanrader dit.

En om even verwarring te voorkomen; hij wordt beschreven als een product voor de gevoelige huid, maar ik heb een gemengde huid en ik vind hem ook fantastisch werken, dus daar hoef je je niet druk om te maken.

Ik ben benieuwd of jij deze L’Oréal tonic❤Delicate flowers ook kent en wat je ervan vind.
Ken je hem niet? Ga je hem dan nu kopen nu je dit weet?
laat je reactie achter 🙂

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief