Gisteren liet ik je al een foundation zien, maar vandaag een iets positievere foundation review. Zoals je al kan lezen in mijn vorige review heb ik 3 verschillende foundations aangeschaft. En de beste laat ik aan jullie zien. De eerste review kan je hier teruglezen, maar voor nu ga ik verder met de review van vandaag. Het gaat vandaag helemaal over de L’Oreal Paris Nude Magique Eau de Teint foundation.
Ben je geïnteresseerd, kijk dan even verder.

Zoals jullie weten is foundation vinden altijd heel moeilijk, maar deze foundation heb ik al eens voorbij zien komen bij Nikkie in een van haar video’s (klik voor de juiste video) en ik heb lang getwijfeld en bleef bij mijn Catrice all matt plus foundation – kleurnummer 010, heb zelfs MAC gehad en nog wat andere merken, sinds ik die video zag. Maar toen ik echt even aan het oriënteren was op andere merken en foundations, kwam ik deze weer tegen en besloot de gok te wagen onder het mom “Als Nikkie dit goed vind, wie ik houd ik dan voor de gek als ik hem niet zou nemen?!” Dus bestelde ik hem mee in mijn bestelling van 3 foundations.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toen hij aankwam was ik verbaasd hoe klein de flacon is, maar tegelijkertijd ook echt super mooi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hij is van glas met paarse letters die een beetje verkleuren van licht naar donker. Echt heel mooi, zelfs de dop is paars. Ja sorry, maar ik heb hier wel een beetje een zwak voor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Maar de review gaat over de foundation; en die heet dus L’Oreal Paris Nude Magique Eau de Teint foundation.
Ik heb hem overigens in de lichtste kleur 100 besteld (Porcelain).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Heel fijn, dit staat heel duidelijk bovenop de mooie metallic paarse dop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dit is de korte beschrijving op de voorkant van de fles.
Een lichtgewicht foundation, dat is wat het moet zijn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En zoals we gewend zijn, op de achterkant een beschrijving van de foundation. Ook staat erop dat je goed moet schudden voor gebruik. Toen ik dat deed hoorde ik een hoop geklots. Ik dacht direct “huh zo dun?” Maar dit is wellicht veel fijner werken. Dus ik ben benieuwd.

Laten we eens kijken hoe hij er op mijn huid uitziet.

20-02-2015 L'Oreal Nude Eau de teint 100 Porcelain
Mijn huid zonder foundation, zonder oogmake-up. Gewoon niets.

20-02-2015 L'Oreal Nude Eau de teint 100 Porcelain1
Hier draag ik de foundation met mijn oogmake-up.
Ik ben best verbaasd, want in real life dacht ik eigenlijk dat de dekking light/ medium zou zijn. Dit is het tegenovergestelde. Hij dekt echt heel mooi. En dit is echt een fel daglicht voor het raam, daar waar ik altijd mijn foto’s maak. Dus echt helemaal top.

20-02-2015 L'Oreal Nude Eau de teint 100 Porcelain2
Oops de foto pakt een iets andere kleur. Maar zoals je ziet: hier heb ik de rest van mijn make-up ook gedaan (concealer (Catrice), poeder die ik verschrikkelijk vind, maar niets anders heb (MAX make-up), bronzer (Catrice), blush (NARS Orgasm), highlighter (MUA) en ik heb mijn lippen schoongemaakt met een wattip.

En ik ben echt bijzonder tevreden. Met een beetje concealer op mijn neusbrug en onder mijn ogen is hij perfect.
Ik vind de dekking en houdbaarheid nu al heel goed.
Kan je bedenken hoe goed hij is en hoe tevreden ik zal zijn met een goede losse poeder om te fixeren als jullie nog tips hebben…. Echt waar, top. Nu al. Na 1 dag gebruiken. Ik schrijf deze review namelijk 19-02-2015 en ik heb hem dus pas 1x gebruikt.

En om jullie een indruk te geven met best slechte foto’s vanaf mijn mobiel in het donker met laptoplicht…
Dit is hoe mijn gezicht er nu uitziet:
ABM_1424370554
Geen roodheid, geen vlekken. Behalve op mijn kin, maar is een beetje eigen schuld dikke bult verhaal.
Maar ik vind dat hij er echt nog mooi uitziet behalve veel glans, maar dat komt echt door de poeder van MAX make-up.

Deze foundation is echt een aanrader.
Wie kent deze foundation ook? En denk jij misschien heel anders hierover? Of deel je dezelfde mening?
Heb je een losse poeder (transparant) tip voor mij?
Hieronder vind je een deel om een reactie achter te laten. Doe je dat dan ook? Zou ik echt heel leuk vinden.

En misschien even leuk:
Blogging MiKa

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief