Vandaag weer eens een review! En wel van de L’Oréal False Lash Wings mascara. Deze kocht ik laatst omdat ik alleen nog de Etos mascara had en mijn toch stiekem Ultieme favoriete mascara heeft er een concurrent bij hoor. En dat belooft wel heel wat, daarom ga ik hem officieel een plekje geven hier p Blogging MiKa. Kijk je mee?

L'Oréal False Lash Wings mascara Dit is hem als je hem binnen krijgt. Een best wel basic, lelijke verpakking vind ik het altijd. Ik kan meestal niet wachten tot ik de verpakking eraf heb. Dat gaat meestal niet eens zo heel gemakkelijk, maar het is mij gelukt en gebruik hem veel.

L'Oréal False Lash Wings mascara

Eerst even informatie over deze mascara.

Een mascara borsteltje geïnspireerd op de vleugels van een vlinder, dat vind ik toch wel bijzonder hoor.

L'Oréal False Lash Wings mascara

Dit is de prachtige huls. Een super glanzende, zilveren huls met blauw accenten. Ik vind hem wel echt heel tof.

L'Oréal False Lash Wings mascara

Zoals je ziet staat het nog eens duidelijk geschreven op de huls zelf: een vlindervleugel effect. Jep inderdaad.

L'Oréal False Lash Wings mascara

En dat is alles behalve makkelijk op de foto te zetten. In het echt zie je het veel duidelijker. Maar hoe ik hem zou omschrijven is: Een wimperverlengende kant waarvan de haartjes van kort aan de punt van het borsteltje zijn en wat langer aan de buitenkant. Je ziet het hierboven ook wel een beetje, maar op de verpakking staat het natuurlijk perfect afgebeeld. Dit is namelijk echt zoals het is. En het werkt super fijn met de bolle kant aan de tegenovergestelde kant van de vlindervormige kant. De bolle kant zorgt meer voor het volume.

L'oreal mascara

Dit zijn mijn wimpers zonder mascara. Ik heb hier overigens heel minimaal een ooglook gemaakt met deze oogschaduw omdat ik de nadruk wilde leggen op de wimpers. Wel deed ik eyeliner op. Net wat mooier.

Je ziet: ik heb niet heel korte wimpers, maar ze zijn wel heel licht van kleur en heel dun, net als de haren op mijn hoofd. Allesbehalve fijn, maar ik moet het er maar mee doen.

L'oreal mascara1

En met 3 laagjes van de L’Oréal False Lash Wings mascara zie je dat ze mooi gesepareerd zijn, mooi intens zwart en ze hebben wel degelijk veel meer volume en zelfs nog een beetje extra lengte gekregen. Maar wel allemaal op een natuurlijke manier (voor zover dat mogelijk is met mascara) en ik moet zeggen dat ik meer dan tevreden ben.

Sinds dat ik hem heb (begin februari – het is inmiddels 1 maart) gebruik ik hem elke dag en ik ben er echt heel erg blij mee. Nee, ik heb eigenlijk ook geen nadelen ondervonden van deze mascara.

Even wat handige dingen:
Je kan hem kopen bij Kruidvat, maar ook bij Bol.com

<script type=”text/javascript”>var bol_pml={“id”:”bol_1456827879250″,”baseUrl”:”partnerprogramma.bol.com”,”urlPrefix”:”https://aai.bol.com/openapi/services/aai/”,”productId”:”productid=9200000014099675&productid=9200000010706890&productid=9200000018276210&productid=9200000028976371&productid=9200000035056485&”,”site_id”:”29011″,”target”:true,”rating”:false,”price”:true,”link_name”:”Blogging MiKa”,”link_subid”:”29011″,”image_size”:false,”image_position”:”left”,”width”:”250″,”cols”:”1″,”background_color”:”#FFFFFF”,”text_color”:”#CB0100″,”link_color”:”#0000FF”,”border_color”:”#D2D2D2″,”letter_type”:”verdana”,”letter_size”:”11″};</script><script type=”text/javascript” src=”https://partnerprogramma.bol.com/partner/static/js/aai/clientProductlink.js” id=”bol_1456827879250″></script>

Je ziet hierboven al de prijs van €16,99. Dat heb ik er ook voor gegeven, maar hij is het wel echt waard hoor. Ik houd van waterproof mascara, maar hij is er ook gewoon in een niet- waterproof versie. En ik kan hem zeker aanraden.

Wat is jullie indruk van de mascara na het zien van deze review?
Ken jij de mascara zelf ook en wat vind je ervan?

Laat het even weten in de reacties.
En als je dit niet boeiend vond: Dit is ook heel leuk!!!!!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief