Vorige week woensdag 27 mei was mijn lieve moeder jarig. Ik heb samen met haar Sushi gegeten (als je mij op Instagram volgt wist je dit al), dat was mijn cadeau voor haar en ze kreeg 54 rode rozen. Ja ze is 54 geworden. Het sushi eten was echt heel erg leuk en we hebben heerlijk gegeten. Best wel veel was het, maar zeker een geslaagde 2 uurtjes samen. De rozen staan mooi te pronken en zijn prachtig. Maar ik had mij natuurlijk ook wel een beetje opgedoft voor haar verjaardag. En dat ga ik vandaag met jullie delen. Vind je dat leuk, kijk dan verder.

thumb_P5270158_1024
Dit was, om dan maar meteen met de deur in huis te vallen, mijn outfit van die dag.
De blouse is van C&A – Jessica, de top van Promiss geloof ik (gewoon basic spaghettitopje) in het zwart, de broek is van Junarose, de sneakers van Unisa. Verder draag ik mijn ringen die ik altijd om heb en mijn horloge van Fossil. Oorbellen van Zinzi.

thumb_P5270180_1024
De blouse is een wijdvallend model en de broek is ook niet heel skinny. Ik draag het liefst super skinny broeken, maar die heb ik nog niet korter laten maken (waarschijnlijk doet mijn moeder dat), dus die kon ik nog niet aan. Wanneer ik die een keer draag zal ik er een outfit mee maken voor jullie. Maar dit is ook zeker niet de wijdste broek, dus nog wel redelijk prima.

thumb_P5270086_1024
Verder was dit mijn Face of today (oke het niet today’s face, maar jeetje je weet wat ik bedoel).
Foundation, concealer, poeder: Catrice
Wenkbrauwen: Make-up Revolution Ultra Aqua Brow Tint en Catrice wenkbrauwgel
Oogschaduw: Urban Decay Naked 2 palette
Eyeliner: Catrice
Mascara: L’ Oreal Double Extensions waterproof
Lippen: niks
Bronzer: Ik denk een combinatie van 2, maar ik weet het even niet zeker. Sorry, namen ook even vergeten.
Blush: ?? Ik ben een slechte blogger, geen idee wat ik op heb gedaan.
Highlighter: MUA Undress Your Skin

thumb_P5270101_1024 close
thumb_P5270086_1024
Dat maakt wel een beetje mijn complete look zo.
Mijn haren heb ik gekruld met de krultang. Het zat in het begin van de dag redelijk, want het was dag 3 dat ik het probeerde mooi te maken. Ik baalde, want halverwege de dag was de onderkant stijl, er vielen “gaten” tussen mijn gekrulde lokken en het zat gek. Dat heb ik altijd als ik mijn haren stijl met een krultang. Doe ik het met rollers stijlen gaat alles pico bello perfect. Bizar. En ja ik gebruik hitte bescherming, en ja ik laat ze afkoelen en ja ik spray haarlak. Ik prep het zelfs zoals Mascha dat meestal doet in haar filmpjes. Pff.
Maargoed. Ik had er iets aan gedaan en mam zei dat het goed zat, dus dan zal het best wel goed zijn denk ik.

Maar dit was dus mijn Look – Mam’s verjaardag.
Wat vinden jullie?
Op Instagram (@bloggingmika) kan je ook nog foto’s vinden van de rozen en van mijn haar en make-up als je dat leuk vind!

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief