Meiden, misschien jongens, ik ben zo ontzettend blij! Ik ben sinds 18 november 2015 voor heel even “team Live Life Gorgeous (de blog van Willemijn & Martine). Ik ben namelijk LLG Insider. Met 3 opdrachten te voldoen, maar met 1 doel: Etos Make-up testen. En ik wil je graag alles erover vertellen. Dus lees even mee, wat het inhoud en wat jij kan verwachten.

Als insider van Live Life Gorgeous (LLG) test ik de allernieuwste collectie van het Etos huismerk make-up. De hele make-uplijn van Etos wordt vernieuwd. En daarom vind ik het extra leuk dat ik, als een van vele meiden de nieuwste lijn mag testen.

Ik heb een aantal producten opgestuurd gekregen;

LLG Insider #etosmakeup

Deze prachtige producten kwamen mijn kant op om te testen.

  • Etos Hydrating primer
  • Etos Concealer palette
  • Etos Poeder kwast
  • Etos Bronzing powder
  • Etos Highlighting powder
  • Etos Fixing spray
  • Etos Eyeshadow primer
  • Etos Eyeshadow palette
  • Etos Mascara
  • Etos lipstick

Ik zal ze allemaal gaan gebruiken voor LLG en hier ook de reviews plaatsen.

Voor nu ben ik het meest benieuwd naar de fixing spray, omdat ik dat nog nooit heb gebruikt, de highlighter omdat ik er zo onwijs van houd, de oogschaduw basis en de primer. Maar eigenlijk kan ik niet wachten om alles te gebruiken. Gewoon een hele look gecombineerd met mijn eigen producten die ik dagelijks gebruik.

Eerste indruk? WAUW! Wat een mooie producten. Ik kan echt niet wachten zeg.

Een tip voor jou: ik zal veel op social media plaatsen erover! Zeker 5 posts! Dus houd het in de gaten. Instagram/Twitter, Facebook. Kortom: Een groot Etos v.s. LLG feest met de hashtag #etosmakeup !

LLG Insider #etosmakeup

Deze sneak peek kun je al zien op Instagram, link naar Instagram via Twitter en Facebook.

Naar welke producten ben jij het meest benieuwd? Laat het weten in de reacties. Vind ik leuk. Ik ben namelijk echt heel benieuwd wat jij vind van de komende LLG Insider #etosmakeup  reeks  aan blogposts en social media posts. Ik ben in elk geval een gelukkig meisje.

Liefs,

Michelle

 

p.s.: Dankjewel Martine & Willemijn voor deze geweldige kans om dit te kunnen doen.

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief