Heel veel beautybloggers hebben het al laten zien, hele lange filmpjes van een uur, verkleinen naar 20 min. Stash collecties waar je je ogen naar uit kijkt. 100’en nagellakjes, 50 foundations-, poeders-, blushes, alle soorten en maten oogschaduwpalettes, 100’en lipsticks, glosses etc. Daar hoef je je bij mij niet druk om te maken, want zoveel heb ik helemaal niet. Toch vind ik het leuk om jullie te laten zien wat ik heb. En dit is niet het enigste, want ik heb ook nog apart een visagiekoffer waar dus ook nog behoorlijk wat producten in zitten. Als jullie die willen zien, laat dat maar weten. Maar ik begin eerst maar eens met mijn 2 ladeskastjes met spullen die ik vooral zelf gebruik. Dus als je dat wilt zien, kijk dan vooral verder.

Ik zal jullie snel laten zien wat het is.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit zijn mijn ladekastjes. Ik ben hier ontzettend blij mee, er kan echt lekker veel in en er passen, tot mijn grote geluk exact 2 beautyboxen in zoals Glossybox boxen. YAY!

Nu over naar wat erin zit.

In de linkse ladekast in de eerste laden zitten mijn lipproducten.

16-08-2013 StashAchterin mijn lipsticks, voorin alle lipglossjes en lipbalsems.

In de lade daaronder heb ik mijn nagellak.

16-08-2013 Stash1Hier heb ik behoorlijk wat van.

En daaronder in de 3e lade heb ik mijn SensatioNail opgeborgen en folie voor highlights en lowlights. En de aceton om mijn SensatioNail van mijn nagels te weken.

16-08-2013 Stash2In het kastje daarnaast
In de eerste lade mijn reinigingsproducten, maskertjes, dagcrèmes en nachtcreme, een paar kleine tinnetjes van Burt Bees en Nivea en een grote Nivea pot

16-08-2013 Stash3En in de volledig onderste, hier rechts op de foto bewaar ik mijn oogschaduwpalettes, losse producten en producten die ik ooit wil gaan gebruiken voor jullie, ik zeg winactie.

En in de middelste lade heb ik al mijn gezichtsproducten. Van foundation en BB tot concealer, blush en bronzer. Maar nogmaals, dit is niet alles, er zit ook behoorlijk wat in mijn visagiekoffer.

16-08-2013 Stash4Mooi he.

Kortom, ik kan alleen maar zeggen, sorry, maar dit was het al.

Maar ik zeg wel, als jullie willen zien wat ik in mijn visagiekoffer heb, laat dat dan ook vooral weten.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien.

x Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief