Jullie hebben hem misschien al voorbij zien komen hier op mijn blog, maar misschien ook niet. Maar ik wil jullie vandaag wat meer vertellen over een eyeliner die ik heb. Het is geen eyeliner zoals je zou denken dat ik zou willen laten zien, maar het is meer een dik potlood. Toch wordt het een eyeliner genoemd. Verwarrend misschien, maar ik ga je vandaag wat meer vertellen over de Lacura eyeliner die ik met Kerst (dus alweer lang geleden) heb gekregen.

Ik heb hem inmiddels al best vaak gebruikt en ik ben er zeker niet ontevreden over.

Lacura eyeliner

Hij zat, toen ik hem kreeg in deze verpakking. Een mooie zilveren verpakking met een zwarte bovenkant waar dan mooi op beschreven staat wat voor product het is en ook staat op de verpakking hoe je het kan gebruiken.

Lacura eyeliner

Dit is hem dus. Een basic verpakking opzicht, maar wel een leuke verpakking en werkt fijn.

Lacura eyeliner

Wanneer ik even de tekst wat beter op de foto zet zie je het al: glitters.

Ik was zelf de eerste keer een beetje in de war door de verpakking. Ik dacht: ik zie de glitter, maar hoe krijg ik die dan en dan die eyeliner. Maar dat had ik toch nog best snel in de gaten.

Lacura Eyeliner

Kijk, op deze manier krijg je de glitter eyeliner/ mascara. Want ja, je kan hier niet alleen een glitter eyeliner mee maken, maar je kan ook wat glitters op je wimpers aanbrengen door het borsteltje te gebruiken.

Lacura eyeliner

Zie je? Ik ben hier niet zo’n fan van en heb deze kant maar 1x gebruikt, als eyeliner over het zwarte potlood heen.

Lacura eyeliner

Deze potlood kant heb ik al wel veel gebruikt.

Dit is een basic oogpotlood. Ze noemen het een eyeliner, maar onmogelijk om hier een mooie strakke eyeliner mee te zetten denk ik zo. Dat snappen jullie wel toch?!

Lacura eyeliner

Ik kreeg, zoals jullie wel konden zien al, een zwarte kleur. Pretty Black nummer 03.

Lacura Eyeliner

Met een glitteroptie. Zo noem ik hem maar even.

Mijn bevindingen:

Het is een prima basic product.
De houdbaarheid is gemiddeld. Ik merk dat als ik hem iets breder aanbreng dan puur alleen tegen de wimperrand, dat hij dan gaat stempelen, terwijl de ondergrond helemaal gefixeerd is met losse poeder. Dat is opzicht jammer, want het potlood is goed op te bouwen naar een zeer intense zwarte kleur. Je kan hem wel heel goed gebruiken als basis voor een donkere ooglook.

Maar dit is hoe ik hem het liefst draag:

foto op Blogging MiKa - Michelle Kaiser

Gewoon als dun lijntje langs de wimperrand om de look net even wat donkerder te maken dan alleen mascara en de wimpers ook hiermede optisch volumineuzer te maken. Even wat extra’s voor als je geen zin hebt in oogschaduw.

De glitter eyeliner heb ik dus 1x gebruikt zoals ik al vertelde, maar daar wordt ik niet blij van. Die geeft weinig glitter af en is bijna niet te zien. Jammer, maar had ook niet anders verwacht eigenlijk.

Als je nog meer wilt weten over dit product dan hoor ik het graag, maar ik heb het zo simpel mogelijk gehouden, omdat ik weet dat het uit Duitsland komt en het daardoor voor jullie best moeilijk verkrijgbaar zou zijn. Dus dat wilde ik jullie besparen. Maar om hem dan helemaal niet te bespreken vond ik dan ook weer zo wat. Dus ik hoop dat jullie mijn rommelige review toch nog wat aan vonden en er wat aan hadden.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief