22 Juli deed ik een bestelling bij Boozyshop en deze aankomende periode wil ik nog wat dingen gaan testen, maar wat ik al wel heb getest voor jullie is de L.A. Girl Shady Slim brow pencil ❤ Soft brown en ik ga je vertellen wat ik ervan vind.

Ik zocht een wenkbrauwpotlood voor de hele hete dagen dat ik gewoon thuis zit en niks doe, gewoon omdat het te warm is, of gewoon in de winter op van die regenachtige dagen dat je toch niks doet. En dat moet natuurlijk een potlood zijn in een goede kleur die niet zo licht is, want zoals vele wel weten inmiddels houd ik van wat donkerdere wenkbrauwen die tweeling zijn. Ik houd niet van on-symetrie en ongelijkheid tussen de wenkbrauwen. Ik ben dus echt een “pietje precies” hierin en als het niet gaat zoals ik wil kan ik daar gigantisch van balen.

Wat ik zoek in een wenkbrauwpotlood:

 • Hij moet niet te licht zijn
 • Makkelijk in gebruik
 • Niet te romig, want dan lijkt het net of je een dikke haargel vermengd hebt met een crème oogschaduw ofzo.
 • Niet te hard, het moet natuurlijk wel zo zijn dat je hem makkelijk in gebruik hebt en niet 10x over dezelfde plek moet gaan voor je wenkbrauwen een beetje kleur hebben.
 • Niet te dun zijn, dan duurt het een half uur voordat je klaar bent en dat wil ik niet
 • Leuke prijs

Kortom: veel te veel misschien, maar ik wil een goed potlood voor een leuke prijs.

L.A. Girl Shady Slim brow pencil ❤ Soft brown

En toen zag ik dit potlood bij Boozyshop: L.A. Girl Shady Slim brow pencil

Ik las de omschrijving en die zei:

De LA Girl Shady Slim Brow Pencil Soft Brown shaped, vult en sculpt je wenkbrauwen. De superfijne uitdraaibare tip zorgt ervoor dat je met dit potlood superprecies kunt werken, met de spoolie aan het andere uiteinde kun je je wenkbrauwen perfect in vorm krijgen.

Zorg voor volle, mooi gemodelleerde wenkbrauwen die je gezicht extra accentueren.

De LA Girl Shady Slim Brow Pencil Soft Brown is geschikt voor (licht) bruin, rood of donkerblond haar.

Dus bestelde ik hem! En ik heb hem gebruikt en dit is wat ik ervan vind.

Hij heeft dus wel een superfijne uitdraaibare tip, maar goed voor nog geen vijf euro vind ik dat niet erg. Wellicht is hij heel fijn.

Mijn ervaringen met deze L.A. Girl Shady Slim brow pencil:

De kleur is heel erg mooi voor meiden met donkerblond haar. Zelfs mijn moeder vond het mooi!

Hij is in principe makkelijk in gebruik, alleen is de tip wel erg hard, korrelt wanneer je hem gebruikt en brengt niet heel egaal aan; hiervoor moet je best vaak over je wenkbrauwen heen gaan en dan nog lijkt het net of hij niet alles perfect egaal maakt.

Hij is wel romig, maar ik denk toch ook iets té, alsof hij daardoor ook het vettige van je huid pakt en je daardoor dus ook veel meer moeite moet doen om het mooi te krijgen. Jammer. Het lijkt of het potlood een mix is van net iets te hard en net iets te vettig, ik kan het niet goed inschatten. Hierdoor trekt hij zelfs haartjes van je wenkbrauwen mee. Whut?! Dat is niet de bedoeling.

En ik dacht dat ik de dunne tip te dun zou vinden, maar dat valt wel alles mee.

De prijs is wel echt mega goedkoop, dus als ik dan kijk naar wat hij doet voor die prijs dan is het een goed potlood.

Mijn wenkbrauwen

Zonder product en ook niet door geborstelt
Zonder product en ook niet door geborstelt
Bijgetekend met de L.A. Girl Shady Slim brow pencil
Bijgetekend met de L.A. Girl Shady Slim brow pencil
met bril op
met bril op

Ik hoop dat je het een beetje interessant vond om te lezen wat ik ervan vind.

Even wat tips voor het gebruik van dit potlood:

 • Zorg voor wenkbrauwen die goed schoon zijn
 • Doe er dan wat poeder op
 • Voor het perfectioneren van je wenkbrauwen gebruik je een heel smal kwastje en concealer
 • Borstel de korreltjes – die er eventueel ontstaan tijdens het aanbrengen – goed weg met het borsteltje
 • Fixeer het met een wenkbrauwgel (wat sommige ook doen zie ik heel veel op Instagram is baken  met een poeder.

Ik ga dit potlood denk ik niet gebruiken meer, ik vind hem gewoon te korrelig, hij trekt haartjes mee uit mijn wenkbrauwen en werkt gewoon niet zoals ik het mij had voorgesteld.

Ken jij het L.A. Girl Shady Slim brow pencil en wat vind jij ervan?
Gebruik jij überhaupt een wenkbrauwpotlood of gebruik je net als ik liever een brow pomade zoals BROWnie van Beauty Bakerie? 

Laat je reactie achter met jouw mening of tip voor een ander wenkbrauwpotlood, ik ben heel benieuwd naar jouw ervaring met een potlood die jij heel fijn vind of juist heel slecht en of je deze kent. Ik vind jullie mening zo leuk en interessant om te weten, want samen kun je elkaar helpen en de weg wijzen in de veel te grote wereld van cosmetica.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief