Vandaag ben ik naar de kapper geweest in Bemmel bij Chicco Hair & Beauty. En nadat we (mam en ik) klaar waren zijn we de Kruidvat ingedoken om wat te shoppen. Mam wilde Max Factor Lipfinity en ik ook + had ik nog wat andere dingen nodig. En dat wil ik graag met jullie delen.

Komtie hoor!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe sneak peek.

Dus laten we snel beginnen met wat en waarom ik dit kocht.

Ik heb de laatste tijd heel erg veel stress en eigenlijk ben ik al sinds 2009 mijzelf niet meer. Hier wijd ik mij verder niet over uit, maar 1 ding mag duidelijk zijn en het is Eefje ook opgevallen. Mijn haar gaat achteruit. Het is een stuk dunner geworden, heb veel haaruitval en het komt absoluut niet door het slecht behandelen van mijn haar door krultang etc., want dat doe ik niet eens. Stress heeft zich dus lekker doorgedrongen in mijn lichaam. Maar slecht haar moet goed behandeld worden. Ik vertelde dus tegen mijn kapster Eefje, dat het mij ook al opgevallen was dat mijn haar er niet best aan toe was. Vertelde dat ik om de anderste dag mijn haar was, conditioner gebruik, geen warmteapparaten en beschadigde dingen voor mijn haar. Alleen mijn lok met de stijltang, maar gek genoeg is daar niks aan de hand. Het geheel is dunner zagen wij dus. Mijn kapster en ik. Maar ook mam. Ik zei dus “ik krijg bovenop altijd van dat vette haar dus ik heb geen keus”, waarop Eefje antwoorde: ik gebruik altijd droogshampoo! Waarop ik weer zei: Oh! Ik dacht dat als je dat vaak zou gebruiken het slecht voor je haar is. Dit zei ik tegen haar, omdat ik dat volgens mij een keer heb gelezen op een blog of wat dan ook, maar Eefje zei duidelijk dat dit echt niet slecht is en zij heeft prachtig lang haar, dus nee droogshampoo is niet slecht voor je haar met intensief gebruik. En ik kreeg het advies lief voor mijn haar te zijn en vaker serum te gebruiken, minder mijn haar te wassen (om de 3 dagen minimaal) en 1x per week een lekker masker erin te doen.
Dus vandaar dat je in de sneak peek al dit ziet:

06-05-2014 Shoplog KruidvatBatiste droogshampoo
Ik ging voor de versie XXL Volume

Ik heb hier vaak veel goeds over gehoord en het schijnt gewoon echt de beste te zijn, dus daar gaat mijn hart dan ook van uit en ga dit vaak gebruiken. Ik heb mijn haren vanmorgen gewassen, wegens kappersbezoek, dus als ik het advies van lieve Eefje op volg was ik mijn haar vrijdag of zaterdag weer. Oei dat wordt echt afkikken. Zie er wel een beetje tegenop, dus als iemand tips heeft om dit vol te houden. Let me know.

06-05-2014 Shoplog Kruidvat1Als ik wel mijn haar was de volgende keer, dus a.s. vrijdag of zaterdag moet ik ze verwennen met een masker. Dus ik ging voor:

L’Oreal Paris Elvive
Full Fiber
Intensief Texturiserend Masker
– voor haar dat dikte mist

Kan niet missen dacht ik zo hahaha.

Maar ik kocht ook make-up, want ja dat kan niet missen. Ik vond dat mijn Guerlin Lingerie De Peau Beauty Booster (klik voor de blogpost) al aardig dun begon te worden en o.a. Willemijn & Martine zijn dol op de volgende foundation:

06-05-2014 Shoplog Kruidvat2Catrice All Matt plus Shine Control make up
Ik koos voor de lichtste kleur 010 light beige

06-05-2014 Shoplog Kruidvat3Hij heeft een fijne pompflacon wat altijd goed werkt.

Je krijgt 30 ml
De flacon is prachtig mooi. Ik houd hiervan.
Hij belooft:

  • matterend
  • langhoudend
  • glim-vrij effect

Dus ik ben heel benieuwd met mijn gemengde huid.

06-05-2014 Shoplog Kruidvat4Het is een stevige druppel op je hand die niet zomaar wegglijd van je hand.
Bij het uitsmeren zie ik een mooie kleur foundation en met nog wat meer uitvegen een mooie dekking. Mat is ‘ie zeker op de foto ook. Dus ik ben hier heel erg benieuwd naar.

Ook ben ik benieuwd geweest, een tijdje lang, naar de nieuwe Max Factor Lipfinity kleuren. Dus ik kocht er 2, want bij Kruidvat was het 2e Max Factor product €5,-

06-05-2014 Shoplog Kruidvat5Ik koos 335 Just in Love en 026 So Delightful

06-05-2014 Shoplog Kruidvat6De tube is niet veranderd met wat het was voorheen, maar het is ook echt een prima tube en basic is meestal prima. En waarom iets veranderen wat goed is en fijn werkt? Precies. Dat bedoel ik.

06-05-2014 Shoplog Kruidvat7De kleuren zijn heel erg mooi! I Love pink lips.

Lastige is altijd om je swatches mooi op de foto te krijgen. Maar ik maak zeker een FOTD voor jullie met de nieuwe foundation erbij. Als jullie dat tenminste willen zien?? Laat dat maar weten dan zorg ik ervoor dat het allemaal mooi op de foto komt te staan.

Voor nu was dit mijn shoplog.

Laat maar weten wat je ervan vond. Dat vind ik altijd leuk om te zien, wat anderen van mijn aankoop vinden. Misschien nog Lipfinity aanraders?

Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief