Oh jeetje, is het toch weer mislukt met je goede voornemen om je gezicht echt elke dag goed schoon te maken? Foei toch! Kan je mij de hand geven. Maar als ik mijn gezicht echt even goed schoonmaak, dan doe ik dat graag met 1 bepaald product. En je hebt de titel al kunnen lezen, maar ik ga je er even wat meer over vertellen.

BRON
BRON (klik)

De Kruidvat Cleansing Gezichtslotion voor de normale tot gemengde huid is het product dat ik graag even een plaats wil geven op Blogging MiKa. En dat heeft een duidelijke reden. En laat ik daarvoor eerst heel eerlijk zijn tegen jullie: Ik heb echt geen zin om in de avond – net voordat ik naar bed ga – eerst mijn gezicht uitgebreid schoon te maken, en dat doe ik dan ook niet. Ik ben gewoon niet het perfecte voorbeeld (klik)!

Maar als ik mijn huid echt even goed schoonmaak dan doe ik dat met deze Kruidvat Cleansing Gezichtslotion voor de normale tot gemengde huid. Deze koop je bij de Kruidvat voor een heel klein prijsje.

Over het product zegt Kruidvat zelf:

Reinigt je normale en gemengde huid op milde en intensieve wijze en verwijder tegelijkertijd onzuiverheden en make-up resten met de Kruidvat Cleansing Gezichtslotion voor de Normale en Gemengde Huid.

Kruidvat Cleansing Gezichtslotion voor de Normale en Gemengde Huid geeft je huid een intensieve en verfrissende reiniging. De lotion bevat aloë vera en pro-vitamine B5. Je gezicht voelt na gebruik lekker fris en zacht aan en droog niet uit.

En dat merk je ook wel vind ik. Ik heb niet echt het idee dat mijn huid het heel erg verschrikkelijk vind als ik dit product gebruik. Maar mijn huid is ook behoorlijk snel vettig, daarom werkt deze Kruidvat Cleansing Gezichtslotion denk ik zo goed voor mijn huid.
Hij maakt mijn huid echt heel goed schoon en haalt echt alles netjes weg wat er nog is achter gebleven op mijn gezicht. Denk ik. Ik kan hem niet vergelijken met een misschien nog betere variant, maar als ik hem vergelijk met Alvira, dan is deze wel veel fijner en doet hij het ook echt veel beter. Mijn huid voelt ook schoner na het gebruik met Kruidvat Cleansing Gezichtslotion dan met Alvira.

Extra advies met betrekking tot het gebruik:

Ik raad je zeker af om dit product te gebruiken als je een normale of vettige (gemengde) huid hebt die tegelijkertijd erg gevoelig is – dat is mogelijk- kies dan liever een iets milder product.
En de reden dat ik dat zeg is, omdat je heel duidelijk een alcoholgeur ruikt die letterlijk op je afkomt, zeker wanneer je je product net op je watje hebt aangebracht is dit behoorlijk “in your face”.
Helaas heb ik deze foto niet zelf gemaakt en heb ik het product nu niet bij de hand, maar als je een product zoekt met goede ingrediënten, dan denk ik dat je deze moet overslaan. Dat zegt mijn gevoel een beetje door de zeer aanwezige alcohol lucht. Wil je nu echt even de ingrediënten weten, dan plaats ik dit nog op Instagram… laat je reactie maar achter.

Wat zijn jouw ervaringen met deze Kruidvat Cleansing Gezichtslotion?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief