Ik heb het idee dat jullie het leuk vinden als ik een look maak van een celebrity zoals die van Adele inspired zoals ik laatst deed. Daarom heb ik vandaag weer een look gemaakt. Een Kim Kardashian look. Ik was vanmorgen aan het zoeken naar looks van de Instagram accounts met de meeste volgers. En ook al is dat artikel van vorig jaar, vond ik het toch de moeite waard om er 2 beroemde vrouwen uit te halen en daar looks van op te slaan (screenshot) en een daarvan is dus Kim Kardashian. Het is een soort van geïnspireerde look/ bijna letterlijk gekopieerd, maar wel met een eigen touch.

Kortom…

Het is maar net hoe je het bekijkt, maar een ding is zeker: Wat is Kim mooi opgemaakt. In de video kan je zien dat ik een foto van haar officiële Instagram heb gebruikt voor mijn look.

Ik vind het zo leuk om dit soort filmpjes te maken en mijzelf te inspireren door jullie girlcrushes enzo. Een feestje.
Maar verder zal ik niet meer kletsen en zeg ik: Heb veel plezier met dit filmpje en ik hoop dat jij er ook zo blij van wordt als ik.

klik hier als je mijn filmpje niet kan zien

Hopelijk vonden jullie het leuk. En tot snel op mijn blog.

En als je nog meer looks wilt zien, laat dat dan weten en wie weet kan ik er nog eens iets mee doen. Het hoeft niet persé een filmpje te zijn, elke inspiratie is namelijk heel erg welkom.

En wil je op de hoogte blijven van al mijn updates, dan kan je mij volgen op Bloglovin zodat je nooit iets hoeft te missen.
Of je volgt mij op Social media, want daar komt het ook op te staan (Facebook.com/bloggingmika of @michelle_kaiser op Twitter bijvoorbeeld en Google+).

Voor nu gewoon dankjewel voor je bezoekje en het bekijken van mijn Kim Kardashian look.
Nog een fijne zaterdagavond.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief