Bij gebrek aan inspiratie noem je je artikel maar gewoon om hoe het is, namelijk “Kerstlook 1”
En dat spreekt al heel erg voor zich, want ik heb voor jullie een aantal looks voor de aankomende Kerst! Over nog geen week is het namelijk alweer zo ver en dat houd in dat we wel willen weten wat we nu eens met de make-up willen gaan doen. En daar ga ik je mee helpen met deze look in de vorm van een tutorial.

Ik gebruik het Too Faced palette voor deze look, dus kijk je mee?

Ik hoop dat je inspiratie haalt uit mijn video en als je de Kerstlook namaakt: Je kan mij taggen op Instagram en Twitter of een berichtje achterlaten op mijn Facebookpagina (klik voor fb)

Alvast bedankt voor het kijken van mijn video!

Kan je de video niet zien? Klik dan hier

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief