ad1014b8b93d57cc0dfd2ea30846eea9Kerst is de uitgelegen kans voor ons, vrouwen, om ons mooi te maken. En er zijn al misschien wel duizenden tutorials, maar we willen ook wel eens wat mooie inspiratiefoto’s zien, zodat we zelf kunnen bepalen wat we op onze ogen doen. En daar heb ik voor gezorgd.

Ik maakte een hele video van 7 losse video’s met allemaal inspiratiefoto’s die ik op Pinterest vond.
Pinterest is “the place to be” als het gaat om mooie foto’s die je kunnen inspireren. Op alle gebieden kun je op Pinterest kijken. Van je huis tot je haar, van je make-up tot je kleding, van je hond tot je man. Welja, je begrijpt wel wat ik bedoel. Je moet echt hier zijn wil je mooie inspiratie vinden. Daar maakte ik dan ook aangenaam gebruik van.

Ben jij dus opzoek naar heel erg veel inspiratie voor jou mooiste kerstmake-up? Kijk dan snel verder!!!

De video:

Veel plezier met het maken van jou mooiste make-up.
Opsturen vind ik leuk, dus laat maar zien wat jij voor moois hebt gecreëerd op jouw gezicht. Voor de linkjes kijk je hier: KLIK!

Liefs,

Michelle