christmas-tree-whiteDe Kerst!

Voornamelijk gaat het om de boom, onze Kerstboom.

De een doet het op de klassieke manier, de andere super modern, sommige skippen de hele boom, er zijn mensen die alleen andere kerstversiering doen.

Teveel om op te noemen en wat mogelijk is.

Heb jij nog geen inspiratie voor de kerst? Kijk dan snel verder…. Ik ga jullie allemaal helpen om de perfecte boom te creëren. Helemaal naar jou smaak. Ik zal er ook wat persoonlijke bomen bij doen. Vinden jullie vast heel leuk om te zien. 558873_4100348908982_217069696_nDit was vorig jaar onze boom. Rood!!! OLYMPUS DIGITAL CAMERAMet Punkie samen. OLYMPUS DIGITAL CAMERAMet onze Bento, hij is 6 augustus overleden. De eerste Kerst sinds 6 jaar alleen met hem 🙁 OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn 2009 had ik mijn boom op mijn kamer met lichtgroen en zilver etc. Zelf opgetuigd. OLYMPUS DIGITAL CAMERAElk jaar heb ik 2 van dit soort ballen voor mijn raam op mijn slaapkamer. I Love them.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn de voortuin hebben we ook altijd een kerstboom, gewoon omdat het mooi en leuk is.

3maart2012 1092 jaar had ik deze hangende boom. Super gaaf, maar dit jaar wil ik weer een “normale” nepperd. hahaha. Welja, je snapt wat ik bedoel.

3maart2012 110Hij was wel onwijs gaaf.

Maar aan de achterkant is een heel stuk lampjes kapot en daar kan ik niet tegen. Daar wordt ik toch een partijtje gefrustreerd van. Die lampjes zitten ontzettend ingewikkeld erin gemaakt en zie dat maar weer eens mooi voor elkaar te krijgen. Onmogelijk.

3maart2012 121In 2012 zag onze boom er zo uit beneden. Leuk he.

Maar ik vind het ook leuk om jullie te laten zien wat ik echt gaaf vind. Maar echt AWESOME! Amazingliefde foto’s van dat soort geweldige kerstbomen.

25-Christmas-Trees-Decorated-With-Light-5

Best-Christmas-Trees-3

bhg-christmas-tree

Christmas-tree

Christmas-tree-decorations-big-gold-christmas-star

 

IMG_2098B

kerstboom2010

image-3565807

DSC_1400Witte bomen kunnen ook super mooi zijn mits goed gedecoreerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit vind ik bijvoorbeeld een beetje te hard

05Maar deze vind ik heel erg gaaf. Prachtige decoratie etc. Super.

Zo zie je maar weer hoe verschillend een boom eruit kan zien. Geweldig. Ik hou van die dingen, ze laten namelijk best wel zien hoe een persoon is.

Mijn bff Ingrid heeft bijvoorbeeld een boom met veel kleur (echt veel kleur), zij is altijd vrolijk en opgewekt, probeert zo mooi en leuk mogelijk haar leven te beleven en omgaan met tegenslagen kan ze heel goed. Deze meid is super zelfstandig. Vrolijke boom, vrolijke opgewekte meid die positief door het leven gaat.

Maar mijn tante heeft weer een boom met heel veel rood en goud, diverse dingen erin hangen. Het maakt haar niet uit hoe het hangt, als het maar hangt, het ziet er leuk uit. Klaar. Mijn tante weet in het leven haar woordje wel te staan, nou ja, zo zie je maar.

Wij hebben namelijk altijd echt een avondtaak aan de boom. Alles moet perfect hangen, niks bij elkaar. Wij willen het leven zoveel mogelijk in handen houden. Snap je? Wij houden er bijvoorbeeld niet van als iemand zeg “ja dat komt wel, ik zie wel”. Geordend. Rust Regelmaat en Reinheid.

Zo ken ik ook mensen met een hele moderne boom met zilver en dergelijke. Super mooie boom. Die zijn zelf ook modern. Vind ik.

Leuk is het alleen al om naar bomen te kijken.

Kerstmis2007Ik zou het daarom leuk vinden als jullie mij laten zien hoe je boom eruit ziet.

Laat maar weten in de comments of jullie het leuk vinden als ik op 23 december een artikel maak met “MiKa Beautyblog lezers’ kerst”.

Alles wat jullie hebben qua kerstboom, make-up, kapsels, kleding.
Dus: een foto voor de kerstboom in je mooiste kerstoutfit, met je mooiste hair-do en make-up.
Dat is leuk.

Laat maar weten of jullie dat zouden willen.

Je mailt mij dan een foto en die komen dan later in een artikel voorbij samen met heel veel andere lezeressen. En dan is het een beetje een soort eindartikel zo vlak voor de kerst.

Kerstwensen op MiKa Beautyblog. OOK VOOR DE MANNEN ONDER ONS!!!!

Veel plezier trouwens met je kerstboom optuigen en je huis versieren. Wij zijn al begonnen.

Liefs Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief