Ken je dat gevoel dat je denkt “Ik ga geen Smokey Eyes doen, want ik weet eigenlijk niet goed hoe ik het moet doen en wil geen risico lopen?” Vervelend zeg. Maar maak je geen zorgen, ik ga jouw laten zien dat een zachte make-upkleur ook heel mooi is. Echt waar, een smokey eye is natuurlijk heel feestelijk, maar als jij het type niet naar bent, moet je het gewoon lekker niet doen en jezelf blijven. Daar ga ik je bij helpen. Kijk dus maar snel verder!

Make-up hoeft niet altijd extreem te zijn om mooi te zijn.
Daarom laat ik je nu een zachte make-up zien die ik met 3 kleurtjes heb gemaakt. Deze kleurtjes zitten in het Boozyshop Neutral Pallet. Erg mooie neutrale kleuren. Hier kan je alle kanten mee uit en vandaag laat ik je zien wat ik voor neutrale ooglook ik maakte.

18-12-2013 Zachte make-upZonder bril kan je de ooglook het allerbeste zien.

16-12-2013 Zachte make-upMaar met bril kan je hem ook goed zien.

Wat ik heb gedaan:

Boozyshop neutralpalletHier zie je het palette.

De kleur helemaal rechtsboven ging in mijn arcadeboog
De witte kleur links onderin onder mijn wenkbrauw
En op mijn bewegend ooglid een mix van 2 kleuren. Als het maar licht is. Ik kan je even niet precies vertellen welke het was, dat ben ik even vergeten, maar volgens mij was het de kleur op de 2e rij, kleur 3 van rechts en een beetje shimmer van de kleur op rij 2 van onder, kleur 3 van rechts. Maar dat weet ik niet zeker. Sorry! Beetje onprofessioneel, maar ik was een beetje ermee aan het spelen dus vandaar dat ik het niet exact meer weet.

Maar mijn bedoeling was een neutrale look, met zachte kleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn close-up ziet dat er zo uit.

Als laatste stap deed ik namelijk de kleur uit mijn arcadeboog over mijn zwarte Catrice Liquid Eyeliner Don’t Leave Me en de buitenaknt van mijn bewegend ooglid. Zo loopt het allemaal mooi over en creëer je een mooie zachte, goed overlopende ooglook.

Mijn wenkbrauwen doe ik elke dag met MAC Omega en de MAC wenkbrauwgel. Dit heb ik niet anders dan anders gedaan.
Mijn wimpers zijn gedaan met mijn all-time favourite L’Oréal Double Extensions mascara noir waterproof.

Ik vergat even mijn lippen in te smeren met een fijne lippenbalsem of iets. Maar het ging dan ook om de ogen. Maar pas altijd wel even de rest van je gezicht aan, aan de oogmake-up. Als je een hele heftige oogmake-up draagt houd je de rest rustig en zacht. Ter voorbeeld draag je geen knalroze, donkere, heel opvallende blush bij een smokey eye. Ik draag een blush van MNY met een Catrice bronzer. Licht en zacht. Ik wilde het niet to much maken, maar wel mooi.

Zou jij dit dragen? Durf je het aan? Niet te bang zijn he. Make-up is vooral erg leuk om te dragen en op te doen.
Als je nog tips wilt, vraag het dan gewoon oké. Schroom je niet.

Hopelijk had je er in elk geval wat aan.
Liefs,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief