VerdrietVoor de mensen die niet weten wat ze moeten doen deze “Feestdagen”, omdat ze alleen zijn, geen familie hebben door omstandigheden, daar heb ik nu echt mee te doen. Wij gaan allemaal naar onze familie, eten gezellig met elkaar, kletsen met elkaar, krijgen en geven cadeau’s.
Degene die geen familie hebben of geen geld om hun familie een mooie cadeau te geven, zelfs niet budget voelen zich waarschijnlijk ontzettend vervelend, verdrietig en alleen. En daar moet echt verandering in komen.

Laten we samen deze mensen helpen om toch net even dat leuke uitstapje te verzinnen, oplossingen te bedenken voor zijn/haar problemen.

Ik vind namelijk dat we elkaar moeten helpen.
En ik nodig dan ook iedereen uit hier bij de reacties zijn of haar ideetjes achter te laten voor een gezellige tijd, voor juist die mensen die geen geld hebben voor een luxe diner, luxe cadeau’s of een budget cadeau. Die dus ook geen geld hebben voor een uitstapje.

Een voor allen

Laten we de handen ineen steken om de mensen te helpen, voor diegene die het juist nu zo moeilijk hebben.

hartjGeef al je hartenkreten, lieve woorden en fijne ideeën om de mensen een fijne tijd te geven.

Alle ideeën zijn welkom!
Echt waar, geen ene comment zal ik weigeren.

Want mensen met een bizar laag inkomen moeten ook een fijne tijd hebben.

Liefde en geluk kent geen grens.

Laten we er dus samen voor zorgen dat de mensen in moeilijkheden het nu wel leuk gaan hebben. Dat is het enigste wat ik hierover kwijt kan. Er zijn geen woorden voor te vinden, want wie vind het nou niet fijn om samen met familie, vrienden en dierbare mensen om zich heen te hebben? Je kan je toch niet voorstellen als dit niet zo zou zijn? En dat is de reden van deze blogpost.

HELP ELKAAR!

Quote All You Need Is Love “Want niemand, mag met kerst, Alleen zijn!”
En met dat in gedachten gaan we elkaar helpen met goede, bruikbare ideeën om er een fijne tijd van te maken.
Een fijne hartekreet of een lief berichtje aan al die mensen die het even niet zo fijn hebben, dat mag natuurlijk ook.

Liefs,

Michelle