Cool-Clutches-Catwalk-2 De tas van de vrouw!
Een tas, de vrouw kan echt niet zonder. Want wij vrouwen slepen alles met ons mee. En in die tas vind je dus echt heel veel en daar zit onder andere onze make-upbag in, onze toilettas dus. En wat wij dus meenemen verschilt wel een beetje per vrouw.

Vandaag wil ik daar iets dieper op in gaan en een fijn lijstje maken met wat ik van plan ben deze aankomende Kerst mee wil gaan nemen in mijn (toilet)tas.

Ben jij benieuwd naar mijn tips en tricks en mijn lijstje?
Lees dan snel verder.

De toilettas is onmisbaar.  Net als de tas zelf.

Dit vind ik persoonlijk een topper, ik heb hem zelf namelijk!

sacha-schoudertas-zwartHij is basic van model met goud accenten en van nepleer. Krokodillen look.

Er kan ontzettend veel in. Past bij heel veel soorten kleding etc. Dus ja, ik vind hem echt heel fijn. Ik kocht hem bij Wehkamp, daar is hij helaas niet meer leverbaar, maar hij is van Sacha. Middelgroot formaat.

Zelf zal ik met Kerst ook wat beauty gerelateerde producten meenemen en als ik ergens heen ga, een hele dag is dit wat ik allemaal in mijn tas mee sleep:

 • Agenda en notitieboek + pennen
 • Fotocamera
 • Samsung Galaxy S4 in zijn hoesje
 • Portemonnee
 • Toilettas bomvol
 • Deodorant en parfum (wat ik ‘s morgens op spuit)
 • Paracetamol met coffeïne
 • Libresse (je weet nooit)
 • A Vogel Rusttabletjes (ik heb veel last van stress)
 • CD’s voor in de auto
 • Oplader telefoon
 • Kauwgom

En in mijn toilettas gaat:

 • wenkbrauwpotlood en gel
 • Lipstick
 • Compacte poeder
 • Mascara en oogpotlood
 • Mijn oogschaduwdoosje (als ik bij wil werken op het toilet)
 • Haarlak

Basic dingen eigenlijk, maar toch gebruik je vaak niet alles. Maar hey, ik ben nou eenmaal een vrouw en heb het gewoon graag bij me, want als ik het niet bij mij heb dan heb ik het nodig. Dus dan maar onnodig.
En dit jaar moet er nog meer mee in mijn tas;

 • Hondenkoekjes, honden vleesstaafjes
 • Brokken
 • Hondenbedje (zo’n pluche bedje) met plaidje
 • Een touw, voor het geval mijn hond zich verveelt

Oh jee, dat wordt nog wat. De cadeau’s moeten ook nog mee hahaha.

Maar dat is een beetje, zo ongeveer wat ik denk nodig te hebben.

Neem jij ook zoveel mee? Of neem je een kleine clutch mee met je mobiel en je lipstick en pasjes en klaar?
Laat het maar weten in de reacties, ik ben benieuwd of iedereen zoveel mee neemt.

Verder heb je natuurlijk zoveel keus in toilettassen.
Deze hoeft echt niet aangepast aan je tas, echt niet. Doe ik ook niet. Ik kijk gewoon wat het fijnste is. En aangezien ik voor mijn visagie opleiding transparante toilettassen heb gekocht met een zwarte rand, ga ik die waarschijnlijk vullen en meenemen. Super handig.

flash world transparante toilettasDit is hem, hier de voorste.

Wat werken deze fijn en even voor jullie om een beeld te vormen van het formaat. Er past qua hoogte een 88 palette in. YAY! Deze kun je echt bomvol proppen, dat is een ding wat zeker is. Zeker als je ziet wat ik er met gemak in krijg. WOW.

Aanrader, je kan ze kopen bij Flash World voor €2.50 exclusief BTW en verzendkosten. Daar kocht ik ze ook. Geen haar op mijn hoofd die daar ooit spijt van zal hebben.

En qua inhoud: Kijk goed naar jou make-up.
Heb je geen foundation en poeder op? Neem je het ook niet mee. Heb je een lipstick op? Neem die dan mee om tussendoor bij te werken.
Neem geen dingen mee die je niet op hebt of niet bij hoeft te werken. Zelf weet je dus het beste wat je wel of niet mee hoeft te nemen in je toilettas. Dat kan niemand voor jou bedenken.
Wel hoop ik dat mijn lijstje jou heeft geholpen om te bedenken of jij daar ook iets van mee moet nemen.

Als je wilt kan je jouw eigen tips delen met de rest?
Of jouw lijstje met “Wat ik meeneem in mijn tas!” delen? Ik ben in elk geval wel benieuwd. Zeker rond deze feestdagen ziet ieders tas er waarschijnlijk anders uit dan wanneer je naar je werk gaat, naar school of “gewoon” naar een verjaardag.

Groetjes,

Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief