mannentas Beste man,

Ik heb het al een aantal keer gehad over de vrouwen en ik heb jullie mannen al wel verteld wat mooie kleding laten zien, hopelijk kunnen jullie daar al wat mee. Maar ook mannen nemen een tas mee. Niet alle mannen, in mijn omgeving ken ik bijvoorbeeld geen man die een tas mee neemt met wat basic spullen. Neem jij wel spullen mee in een tas? En dan heb ik het voornamelijk over een stoere toilettas?

Zo ja, dan heb ik heel erg goed nieuws voor je.

Ik ga vandaag namelijk met jullie mannen eens bespreken wat jullie allemaal mee kunnen nemen in een (toilet)tas. Dus als je benieuwd bent waarom ook mannen een tas nodig (kunnen) hebben, lees snel verder.

En veel plezier.

Eigenlijk vind ik dat ook mannen een basic “stash” bij moeten hebben.

Ik zal eens voor je opsommen wat een man bij zich zou moeten hebben, en met het oog op de kerstdagen ga ik uit van een hele dag van huis, dus echt naar familie/ vrienden etc.

  • Toilettas
    met Smint of kauwgom om je adem op te frissen (handig na een avondje gourmetten met knoflook bijvoorbeeld), maar ook eventueel een fijne deodorant en bijpassende parfum / eau de toilette.
    Ben jij een man die niet gek opkijkt van een make-upje bij de man, neem dan blotting papers mee, deze voorkomen een glimmend gezicht op de familiefoto en als je wilt een transparante, compacte poeder. Er zijn echt mannen die hier helemaal niet raar van opkijken. Een fijne handcreme bij zeer droge handen en een lippenbalsem kunnen ook fijn mee in de toilettas.
  • Telefoon in zijn hoesje om beschadiging te voorkomen.
  • Portefeuille / Portemonnee / Pasjeshouder
  • Eventueel een zonnebril voor de laagstaande zon of als je hem nodig hebt: je leesbrilletje
  • Noteblock en pen (als je dit gebruikt) en een agenda
  • Als je denkt dat je het nodig hebt: borstel en eventueel wat haarstylingspul

Zo deel je dus zelf in wat je nodig hebt en wat niet, maar dit is toch wel een fijn lijstje met mogelijkheden van dingen die jij, als man, mee kan nemen.

Dit vind ik bijvoorbeeld een erg gave toilettas voor de mannen:

louis-vuitton-albatros-toilettas-tas-m93089Deze is dan van Lois Vuitton Paris, maar er zijn ook goedkope toilettassen te koop tegenwoordig die er ook goed uit zien. Het hoeft ook voor de man, echt niet altijd duur te zijn om mooi te zijn.

En misschien doe jij jou toilettas bij jou vrouw/ vriendin in de tas, maar ook zij wil haar eigen toilettas met make-up etc. meenemen, dus kies dan voor een stoere mannentas om jou spullen in te doen die ik zojuist heb opgenoemd.
Een tas is namelijk niet vrouwelijk meer tegenwoordig.

11 2012-08-25-11-50-15_Mannentas deevie-tassen Envirosax_SlingSax_eco_tas_zwart_streep_man f2b8b9b112e479b3bdffad063e8d0eee herentas Laptoptas-daniel-zwart3 man media_l_3679276 Messenger-bag-leather-leather-bag-men-s-briefcase-bag-shoulder-bag-Business-bag newsartimage_186512_560_9999_scl smartbag264x240 tassen-ermenegildo-zegna1 tassen-man-03 trendy-mannentas-bezorgt-meer-rugpijn Vulcano1_1

Ik vind het wel stoer hoor, al deze voorbeelden. Deze voorbeelden laten zien dat een man mannelijk is, ondanks de tas die hij bij zich heeft. En uiteindelijk denk maar zo:  “Als ik het fijn vind, wie is een ander dan om mij te vertellen dat een man geen tas bij zich mag hebben!”
Echt waar, als je zo denkt komt het wel goed en ga je vol zelfvertrouwen op stap. Jij moet immers ook je spullen meenemen.

Hopelijk had je hier wat aan.
Oh, match wel even je kerstoutfit en je tas. Anders ziet het er wel wat raar uit en valt je tas als eerste op, als deze zou vloeken bij jou outfit.

Hulp nodig? Je vrouw kan je helpen, of je vriendin.  Of plaats hier je vraag in de reacties.

Veel plezier.

Groetjes, Michelle

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief