imagesH600GDAZHallo mannen van Nederland,

Natuurlijk ben ik jullie niet vergeten. Hoe zou dat nou kunnen? Vandaag ga ik ook jullie helpen om er op jullie mooist uit te zien. Want naast een mooie vrouw staat ook een knappe, goed gestylde man. Uiteraard. Dus laat ik ook jullie zien hoe dat verantwoord kan.

Vandaag geef ik jullie mannen van Nederland, de mooiste stylingtips voor de aankomende Kerstdagen. Want nee met je onesie of joggingpak red je het niet. Sorry!

Let dus goed op en heel veel plezier met het uitzoeken van het setje dat het best bij jou past en bij de kleding van je vriendin of vrouw.

Geen zin in kledingadvies? Kijk dan eens bij de cadeautips (ben jullie echt niet vergeten)!!! budget of luxe

Veel plezier mannen.

Laten we snel beginnen.

Mijn eerste inspiratiebron voor fashionable kleding is Gregor Van Vlierden (beter bekend als het vriendje van Mascha (Beautygloss)).
Hij is echt super cool, chill en kleed zich echt cool. Hij is top als het gaat om kleding.

Gregor 2Dit is echt perfect voor de casual man. Een fijne dikke trui met een rode broek. De broek van Gregor is donkerrood, houd jij wel van kleur kan je natuurlijk hier alle andere mogelijke kleuren onder combineren.

Gregor at BeautyglosspartyBijvoorbeeld een groene broek, netter gecombineerd maar wel stoer en sportief terwijl jou vrouw in haar Little Black Dress is. Zo zijn jullie een super cool gestyled stelletje en kunnen jullie zeer leuk gecombineerd worden. Chique met een twist. Dit vind ik echt heel stoer.

Gregor en MaschaEn een stuk netter staat een mooie blouse. Dit kan altijd, staat netter als dit gewenst is. Je kan hier zelf mee mixen en matchen.

Gregor en Mascha 2Of een pak. Altijd goed met een colbert jasje erover heen. Super chique en strak.
Leuk detail vind ik het blouse dat Gregor hier draagt, het printje aan de binnenkant van het blouse in de kraag en langs de knopen maakt het net wat meer van nu en is helemaal hip!

En als we dan toch met pakken bezig zijn. Iemand die er heel erg om bekend staat altijd een pak te dragen is Humberto Tan. Super mooi. Kijk zelf maar of dit iets voor jou is.

Humberto Tan 2 Humberto Tan 3Een streepje in je pak. Super! Mooie das. Wit blouse, perfect.

Humberto Tan 2Bruin, erg mooi. Zacht van kleur. Neutraal. Ik hou hier ook wel van hoor.

Humberto Tan 1En dit is natuurlijk super chique. Dit schreeuwt kerstoutfit. WAUW!
3 delig pak en een lange jas.

Wel moet ik zeggen: je moet een typ zijn voor een pak, al helemaal 3 delig, maar wil je het net wat anders dan kan je het bijvoorbeeld zoals Gregor doen.

Gregor at BeautyglosspartyOp deze manier.

Maar hoe het ook kan mannen en dat is een stuk hipper:Fred van Leer 4

Fred van Leer

Hier hou ik ook erg van. Een sportieve jeans met een nette blazer. Top combi. Een echte stylist die Fred. Wat ziet hij er altijd super goed uit zeg.

Fred en LecoDit was volgens mij in het voorjaar, maar met andere schoenen kan dit prima. En het is overigens inspiratie wat ik je geef dus je hebt al snel een beeld bij hoe jij het nu zou doen voor de feestdagen.

Fred van Leer 3Ook heerlijk zo’n gekleurde blazer.

Fred van leer 2Dit is toch ook super? WAUW! Wat een lekkerding.

Lekker gestyled.

Fred en Leco 2Hoe party wil je het hebben? Een paillettenjasje. Oehh lekker.

Leco ziet er trouwens ook perfect uit.

Kortom, er is zoveel mogelijk op stylinggebied, zelfs voor mannen is er zoveel keus als er maar keus kan zijn. Ik hou er echt van, een man die weet hoe die zich moet kleding. Niet zo’n man die elke kerst maar hetzelfde draagt onder het mom “Zal wel oke zijn”, verschrikkelijk. Doe er wat meer moeite voor mensen. Vind je vrouw ook mooi. of Vriendin!!

Hopelijk heb ik jullie mannen een beetje kunnen helpen aan inspiratie.

Veel plezier en laat me weten hoe het gelukt is. Vraag de vrouwen ook. En een leuke man is altijd welkom op mijn blog!

Liefs Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief