dolce_e_gabbana_artVandaag ga ik iets behandelen waar ik zo ontzettend blij van wordt. Kinderen.
Kerst betekent niet alleen Papa, Mama, Opa, Oma, Tante, Oom, al die grote mensen moeten namelijk even plaatsmaken voor de kleintjes onder ons. Want wat zijn die leuk om aan te kleden. Die kleine, schattige kleertjes. Vooral de baby’s en de peuters die het nog niet uitmaakt wat ze aan hebben zijn zo lekker makkelijk te stylen. Gewoon van die schattige kleertjes. Lieve accessoires.

Toch snap ik dat je als ouder zijnde even de kluts kwijt bent na al dat zoeken naar het perfecte budget cadeau, dat ene luxe cadeau, het verzinnen van een mooi kapsel en je man moet niet in zn werkkleding aankomen, omdat ie geen zin had om moeilijk te doen. Als moeder moet je alles in de gaten houden. Je hebt er een hele grote taak aan, die je met veel liefde uitvoert, maar omdat jij als moeder altijd maar geïnspireerd moet zijn en blijven ga ik je vandaag helpen bij het aankleden van de kids.

Voor het leukste jurkje, de leukste schoentjes, de leukste pakjes voor de jongens. Kijk je snel verder?
Je kan mij vertrouwen, ik heb op de goede websites gezocht dus het is niet “Oh dat kind heeft een trui aan die ik droeg in de jaren 90.”

Op LollyPop vond ik de mooiste merken, de gaafste sets, je moet het zien.

Laten we beginnen met ARMANI. Het is inspiratie he, laat je niet afschrikken. Er staan toch geen prijzen bij haha.

armani_3555Voor de baby

Leuk toch?!

Ze hebben zoveel dat ik niet kon kiezen wat het mooiste was, het loopt op qua leeftijd, wat ik natuurlijk echt heel slim vind.

armani_3559 armani_3571 armani_3575 armani_3578 armani_3582 armani_3597 armani_3599 armani_3603 armani_3604 armani_3609 armani_3612 armani_3614 armani_3617 armani_3619 armani_3624 burberry_3556 burberry_3564Wat leuk is dit zeg. Super.

Zo hebben ze ook nog Dolce & Gabanna

dolce_e_gabanna_show1 dolce_e_gabanna2 dolce_e_gabanna3 dolce_e_gabanna4 dolce_e_gabanna5 dolce_e_gabbana_artKijk dit schatje.

Die neem je toch zo onder je arm mee en gaat er mee knuffelen. All day long?! I Love you sweety.

De kleren zelf zijn trouwens ook echt super.
De schoentjes zijn ook super stoer.
GEWELDIG!

Zelf vind ik Gucci ook echt leuke spulletjes hebben qua kinderen… Kijk maar mee.

gucci_1 gucci_2 gucci_cap gucci_fb2 gucci_fb3 gucci_fb4 gucci_jack_blauw gucci_jacks gucci_meisje_trui gucci_meisje3mnd gucci_overall gucci_polos gucci_set gucci_set1 gucci_shirt_rugzak gucci1 gucci2 gucci3 gucci4 gucci5 gucci6 gucci7 gucci8 gucci9 gucci10 gucci2013 gucci-Jacks1 gucci-Muts guccisjaal jack_gucci_langSuper!

Bij Gucci vind ik dat ze ook leuk erover na hebben gedacht wat een leuke muts is, een leuke sjaal, hoe het geheel eruit ziet met diverse modellen schoenen en in andere kleuren. Net als Armani. D&G deed dit wat minder in hun foto’s, maar was het zeker niet minder mooi.

Nou ja, dit zijn dus wel dure merken, maar dure merken weten prima wat er hip en trendy is en ik vind het voor de kids echt super mooi. Prachtig neutrale kleuren, warme stofjes, mooi combinatie’s. Hier wordt ik al heel blij van, laat staan jij, Mama van je mooie kind(eren). Leef je uit, laat je creativiteit gaan en mix en match met eventueel veel goedkopere merken als je dit toch echt wel een beetje gekkenwerk vind qua prijskaartje, wat ik wel begrijp. Maar heb dit ook puur voor inspiratie gebruikt. Hoe je kun matchen.

Hopelijk had je er wat aan.

Liefs Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief