1Het is KERST! Woehoe, maar al snel bekruipt je het volgende:

“Oh no, die puistjes, die mee-eters, mijn wallen, mijn rode wangen. Ik zie er niet uit. Hoe ga ik dit wegkrijgen voor de Kerst?”

Rustig maar, we gaan langzaam aan ons huidje ontstressen. Haar even lekker laten ontspannen. Even quality time voor jezelf. Want ook dat is heel belangrijk. Want je kan het mooiste kapsel, de mooiste make-up hebben, maar het begint allemaal bij de mooiste huidjes.

De mooiste huidjes beginnen met de beste verzorging. En als je benieuwd bent naar “Hoe” en “Wat”, kijk dan snel verder met mij, naar wat het fijnste is voor deze dagen.

Succes!

Lees snel verder…

En wat ik dan als eerste moet vermelden:

Kijk heel goed naar jouw huid. Heb jij een droge huid? Dan neem je een lekkere voedende verzorging. Scrub niet te hard. Of liever zelfs niet. Gebruik liever een fijne vocht inbrengende en hydraterende creme aan voor het slapen gaan en gebruik 1x in de week een fijn masker om je huid volledig te herstellen.
Je dagcreme mag iets luchtiger zijn dan je nachtcreme. ‘s Nachts herstelt je huid, overdag moet deze vooral beschermd worden.

Ik heb zelf een gemengde huid, voor mij werkt Qiriness Le Wrap Exfolys erg fijn. Mijn huid voelt na gebruik super fijn aan. En blijft dagenlang minder vettig. Hij is een tijdje blijven staan, maar nu vind ik het gewoon fijn als ik hem weer gebruik. Ik spoel hem altijd af met water.
Dagcreme gebruik ik eigenlijk nooit, idem aan nachtcreme, ik behoor tot de luie mensen die daar geen zin meer in hebben als ze eenmaal naar bed gaan. Sorry! Ik gebruik wel vaker een BB Creme van Garnier voor de gemengde huid. Dit is ook prima. Mijn huid vind dit totaal niet vervelend. Ik doe dus toch iets goeds.

Verder denk ik dat je zelf prima weet wat werkt voor jouw huid. Zo niet, je kan altijd langs een ICI Paris, Douglas of andere drogisterij/ parfumerie langsgaan om je van advies te laten voorzien. Dit is snel en makkelijk.
Wil je het echt goed doen? Ga dan even bij je schoonheidsspecialiste langs, zij weet het nog beter.

Je kan op deze website (KLIK) kijken waar jou dichtstbijzijnde schoonheidsspecialiste zit. Zo weet je zeker dat je goed zit. Geen risico nemen hoor! Betaal liever even wat meer voor het perfecte advies dan goedkoop, snel en dat je dan vervolgens de schade ondervind als je aan het kerstmake-uppen bent. Zou zonde zijn.
Neem dus ruim genoeg de tijd, niet 2 dagen van te voren. Jouw huid moet namelijk even “wennen” aan de producten en de behandeling die je eventueel hebt gehad.

1354287511718Zeker weten dat jij een Natural Beauty bent met de aankomende Feestdagen.

En natuurlijk, om een Xmas beauty te zijn moet je ook:

  • Gezond eten (lekker veel groentes en geen/ weinig Fast Food)
  • Frisse neus halen
  • Genoeg water / thee drinken (Alcohol is een no go, drink met mate en ook teveel koffie is niet aan te raden)
  • Bewegen (ben ik ook geen beste in, weet hoe je je voelt)

 

Kortom, eigenlijk de basic regels.
In de nieuwe Fabulous by Douglas staan ook erg fijne tips, dus als je hem hebt of iemand weet die hem heeft, leen hem even. Met je Douglas Card nummer kan je hem ook online lezen. Super handig en fijn.

En tot slot:

Relax Breathe Dream Smile

Carpe DiemGeniet van deze mooie dagen. Je huid zal je belonen.
Stress is funest hoor 😉

Adem rustig door, droom over mooie dingen, blijf lachen en relax. Pluk de dag!

Wees lief voor je huid en je huid zal lief zijn voor jou. Beloofd.

Liefs, Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief