Gekke titel hè? Valt mee hoor. Ik heb gewoon een hele toffe actie voor jullie in samenwerking met SpaOnline.com en ik weet zeker dat jullie dit heel erg leuk vinden. Het is een Win-Win situatie. Dus als je benieuwd bent wat ik voor jullie heb, lees dan even verder!

Spa OnlineDe tip:

Bij aankoop van twee Palmolive-producten naar keuze bij Jumbo krijg je het tweede kaartje voor een saunabezoek helemaal gratis.

Palmolive 2
Hoe? Simpel: Je koopt een Palmolive product bij Jumbo, gaat met de actiecode naar SpaOnline.com – Actiepagina en vult daar je code in.
Dus een simpele win-win situatie. Jij hebt je Palmolive product en krijgt er een dagje Wellness voor cadeau.

Dus:
Ook toe aan een dagje ontspanning? Genieten van een heerlijke massage of een relaxed dagje sauna? Dat kan! Gaan met die banaan!
Op 2 december start deze geweldige, ontspannende en fijne actie voor een Wellness ervaring.
En dat vind iedereen fijn toch?

En mag ik even een idee inbrengen? – Sinterklaascadeau voor je beste vriendin, moeder, nichtje of iemand anders (wat dacht je van je partner voor de mannen onder ons? Jij gaat je partner heel blij maken met zo’n dagje hoor!).
Het kan natuurlijk ook voor de Kerst… wat jij wilt. Maar koop wel je product vanaf 2 december bij Jumbo en vul de actiecode in op de SpaOnline.com Actiepagina 🙂
Palmolive
Heb je geen behoefte aan de actie, wil je liever gelijk reserveren? Ga dan naar de site van SpaOnline.com en reserveer je dagje Wellness.

Ik wens jullie hierbij een hele fijne dag toe met heel veel ontspanning.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief