Waar ik gister jullie nog een review gaf van de CHI Keratin shampoo en conditioner, heb ik vandaag een nieuwe set haarverzorging. De CHI Keratin-lijn vond ik echt te duur en ging opzoek naar een alternatief. Mijn favoriete webshop is Wehkamp, dan heb je het de volgende dag al in huis, dus dat is echt heel handig. Ik heb dus woensdagavond een bestelling gedaan met John Frieda haarverzorging en vandaag kreeg ik het al binnen. Dus kijk snel mee wat ik heb gekocht en waarom ik deze keus heb gemaakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJohn Frieda dus.

Ik koos voor de volgende producten:

  • John Frieda Full Body shampoo
    Met Inca Inchi, een lichtgewicht micro-olie rijk aan omega-3. De formule herstelt zichtbaar en voelbaar overbehandeld haar en voegt volume toe voor een soepele full body style. Ontwart lokken en vermindert de kans op haarbreuk bij kammen of borstelen als je blijft haken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • John Frieda Deep conditioner
    Intensief herstellende formule met lichtgewicht Inca Inchi Olie, dringt diep door in het haar en herstelt zichtbaar en voelbaar je overbehandelde haar. Vermindert het risico op haarbreuk. Beschadigd haar wordt zijdezacht en krijgt meer body.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • John Frieda Miraculous Recovery haarmasker
    Deze Miraculous Recovery Versterkend crememasker uit de serie ‘Frizz Ease’ van John Frieda bevat een anti-haarbreuk formule die doelgericht beschadigde zones verzorgt en herstelt. Dit haarmasker zorgt voor een intensieve behandeling door de toegevoegde avocado olie, welke je haar herstelt en versterkt voor een veerkrachtig, pluis-vrij resultaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk vond de prijzen van deze producten best aardig, budgetproof. Voor deze 3 producten was ik incl. verzendkosten iets meer dan €23,- kwijt. Prima. Niks op aan te merken.

Ik koos voor deze producten voor volledig herstel, maar ook intensieve verzorging.
De reden is dat ik nogal lastig haar heb. Het is dun, krullend, snel vet aan de bovenkant, valt wat uit en soms juist weer droog in de punten. En daarom ben ik momenteel zoekend naar de juiste shampoo die goed ontvet, mijn krullen goed verzorgt, maar die ook hersteld en uitval tegen gaat. En ik denk niet dat ik alles op kan lossen met 1 shampoo, daarom zoek ik welke het beste werken, die fijn zijn. De juiste match is toch echt veel moeilijker te vinden dan ik ooit heb gedacht in mijn leven. Ik let er nu ook veel meer op, ben preciezer in mijn keuzes. Geen idee waarom, maar het is nou eenmaal zo.

Ik ga jullie dan ook zeker laten weten wat ik ervan vind, van dit trio.
Wellicht heeft een van jullie ervaring met deze producten en willen jullie dit delen met mij en mijn lezeressen.

Ik ben heel benieuwd en ga het testen.

Liefs Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief