Zo rond 8 februari j.l heb ik een Instagram Q&A oproepje gedaan en vandaag is het tijd voor de antwoorden. Het zijn opzicht niet heel véél vragen, maar ik wil ze toch even beantwoorden, omdat ik het belangrijk vind om ze te beantwoorden. Jullie leren mij zo wat beter kennen en wellicht Wil jij ook iets meer over jezelf vertellen aan mij? (klik). Dus als je benieuwd bent… lees snel verder naar mijn antwoorden. frontjes-blog

SaskiaWat wil je bereiken met je blog?
Dat is een leuke vraag, want wat ik wil bereiken is dat ik heel veel bezoekers heb, dat daardoor mooie samenwerkingen op mijn pad komen met grote bedrijven op gebied van make-up & fashion of lifestyle (denk aan wonen bijvoorbeeld.) Maar niet op het gebied van alleen mijn blog, maar ook wat daarbij komt kijken: veel volgers op social media bijvoorbeeld zijn dan ook heel belangrijk om dat voor elkaar te krijgen. Samenwerkingen krijgen hangt namelijk niet alleen af van het aantal bezoeken op je blog, maar ook het aantal volgers die je hebt wordt daar aan vast gekoppeld. Het een is niets zonder het ander. Ik zou willen dat ik er dan uiteindelijk een mooi centje mee kan verdienen. MAAR! Dat is niet waar ik het voor doe, het zou enkel een mooie bijkomstigheid zijn, als bekroning op je werk die eigenlijk je hobby is. Want mijn blog is vooral mijn hobby, eigenlijk alleen maar tot nu toe.

couple-1190905_640Fleur: Ben je ook op zoek naar een relatie in de nabije toekomst?
Anouk: Zou je een relatie willen?
Absoluut Fleur. Het lijkt mij geweldig om een (levens)partner te hebben, om iemand gelukkig te maken door te zijn wie ik ben, om samen van elkaar te genieten en elkaar te respecteren om wie elkander is. Samen verliefd zijn en alle clichés die daarbij komen kijken wil ik heel graag ervaren. Gewoon wederzijdse liefde. Ik heb nog nooit (echt waar) een relatie gehad, wel verliefd geweest; maar echt een relatie hebben lijkt mij gewoon heel fijn. En ik ben er van overtuigd dat het je leven leuker en makkelijker maakt. Een schouder om op te huilen, samen lachen, goede gesprekken.

Praktijkdagen foto's
Praktijkdagen foto’s

Alison / LindsayZou je iets met visagie willen doen bij bijv tv of een winkel zoals Douglas of Kiko?
Visagie is iets wat ik geweldig vind. Ik zou het graag willen toepassen voor bijvoorbeeld mijn blog. Een combinatie van beide bijvoorbeeld. Ik weet alleen niet hoe ik ze samen kan voegen behalve dat ik tutorials kan maken, look of today’s etc. Maar dat lijkt mij dan een nog mooiere combinatie dan dat ik mijn lichaam moet kwellen door hele dagen en urenlang achter elkaar te moeten staan. Dat gaat helaas niet door mijn beperking, wat echt ontzettend vervelend is, maar zittend kan ik het wel en dat weet ik door de praktijkdagen (klik)(hier nog een artikel erover) die ik heb gehad. Want ook al was ik doodmoe, ik vond het zo leuk om te doen en zeker door de complimenten die ik er kreeg. Het gaf mij vertrouwen en dat is wat je wilt. Dus het lijkt mij zeker leuk om er iets mee te doen en dan het liefst ook op mijn blog bijvoorbeeld. Als je ideetjes hebt.. let me know.

home-sweet-home-1414676696q7gRozemarijnWil je ooit eens op jezelf wonen?
AnnelotHeb je plannen om op jezelf te gaan wonen?
Anouk:  Zou je op jezelf willen wonen?

Ik denk dat ik heel realistisch moet zijn als ik zegt dat ik misschien wel zou willen, maar dat ik het niet zou kunnen. Misschien met een vriend of begeleid wonen, maar begeleid wonen? Ik zie mijzelf gewoon niet zo zitten, terwijl het een prachtige optie is, want mijn beste vriendin woont ook op zichzelf en als zij hulp nodig heeft dan kan ze die krijgen en daar zijn ook echt afspraken over gemaakt dus ik vind het echt een mooie kans voor iedereen die dit wilt, maar voorlopig is het niet iets wat ik zie gebeuren. Helaas? Ja misschien, maar ik heb er voor nu ook vrede mee voor hoe het is. En ik wil er ook niet aan denken dat er ooit een dag komt dat mijn moeder niet meer voor mij kan zorgen of nog erger (mijn nachtmerrie) dat ze er echt niet meer is. Ik ben dan een laf mens die zegt: “Dat zie ik dan wel weer!” Ik heb hier overigens toevallig een uitlating over gedaan, maar die ga ik niet hier op mijn blog zwart op wit typen, want die oplossing voor die situatie is iets wat ik voor mijzelf zou houden tot het echt zo ver is en het ook echt vast staat en het geregeld zou zijn en ik zou het pas dan hier melden misschien.

Studie
foto via Instagram

Rozemarijn: Vond je de opleidingen moeilijk?
De eerste opleiding die ik deed, waar niet veel van jullie over weten denk ik, is administratief medewerker bij NTI, welke ik ook heb gedaan – die vond ik echt heel moeilijk! Ik ben niet heel erg goed met cijfers (eigenlijk helemaal niet goed) en onthouden moet je mij ook niet teveel vragen. Ik kan best met de computer overweg en een beetje techniek, maar echt het vak administratief medewerker is niet voor mij weggelegd wegens alles wat erbij komt kijken.
Daarna deed ik Visagie met Tom Sebastien bij NTI en daarna Visagie Branchediploma bij NHA. Visagie opleidingen vond ik vooral erg leuk, om bij mijzelf te oefenen met diverse kleuren en technieken. In de praktijk kan je mij eigenlijk best goed vertrouwen heb ik ontdekt, maar theorie is niet mijn ding. Ik kan mij niet heel goed concentreren wanneer ik weet dat ik 2 dikke klappers of 3 boeken moet studeren en het voor een deadline af moet hebben, dus dat vond ik wel moeilijk. Verder is visagie vooral veel oefenen en blijven oefenen en zo blijf je ook leren.
Nagelstyliste opleiding vind ik echt heel moeilijk, ik heb vooral moeite met de theorie en qua moeilijkheidsgraad ligt deze in de categorie administratief medewerker opleiding. Bummer! Het is namelijk echt een heel mooi vak, een kunstwerk op je nagels eigenlijk. Maar of het echt iets is wat ik als vak zou doen? Die zou ik echt niet willen, gewoon door de anatomie etc. Niet echt makkelijk te noemen hoor. Wel blijf ik lekker bij mijzelf oefenen.

je kan de schatjes volgen via Instagram @kaiserbeagles
je kan de schatjes volgen via Instagram @kaiserbeagles

JoyceHoe ziet jouw gemiddelde dag er uit?
Die is helemaal niet boeiend hoor.
Ik sta rond een uurtje of 9 op in de ochtend, maak mij klaar – ga ontbijten, opmaken en dan tegen 11:30 of soms later afhankelijk van hoe laat ik uiteindelijk mijn bed uitkwam ga ik mijn 1e wandeling van een half uur maken met Sjaak (onze Beagle van 2 jaar). Dan ga ik een uurtje rusten ongeveer om even ook een boterham te eten en wat te drinken, dan ga ik met Punkie (onze Beagle van 7 jaar) te wandelen. Daarna ga ik wisselend iets creatiefs doen of bloggen. Maar soms pak ik ook mijn laptop erbij om Netflix te kijken of iets leuks op YouTube. Rond 17:30 gaan we eten en daarna is het TV avond of wederom bloggen of Netflixen.
Behalve op vrijdag, dan ga ik naar een ontmoetingsplaats voor mensen uit het dorp. Leuk feitje is dat ik de jongste ben daar en er vooral oudere mensen komen, maar dat maakt het juist leuk en gezellig en ontspannen. Daar zit ik te handletteren of te haken, soms is er een workshop of zit ik alleen maar gezellig te luisteren en mee te kletsen. En eens in de 2 weken ga ik naar een hobbyclub bij ons in het dorp, wat ik ook echt geweldig leuk vind.

Bron
Bron (klik)

JoyceHoe zie je jezelf over tien jaar?
Dat vind ik een erg moeilijke vraag. Ik hoop dan een vaste relatie te hebben, dat mijn blog flink gegroeid is met veel bezoekers en dat ik veel mooie samenwerkingen op mijn naam heb. Misschien zijn er zelfs ontwikkelingen gebeurt die ik nooit in mijn leven voor mogelijk had verwacht.

Joyce: Hoe ga je om met vervelende reacties?
Dat is heel wisselend. De ene keer reageer ik niet, omdat ik het geen aandacht wil geven en daarmee een kettingreactie aan negatieve reacties. Maar soms ga ik er keihard tegen in. En gaat het mij te ver blokkeer ik degene die echt te ver gaat en niet van ophouden lijkt te weten. Ik probeer het niet teveel mijzelf in te keren en naar mij toe te trekken, wat best moeilijk kan zijn overigens. Het licht gewoon een beetje aan hoe je je voelt.

side-of-the-face-outline-vector-fileDit was het dan jongens.

Dankjulliewel voor al jullie vragen en interesse in mij, mijn leven en mijn blog. Echt ontzettend mooi om te zien hoe trouw jullie zijn aan mij en mijn blog en de vragen die ik bij jullie opwek. En ik beantwoord ze dan weer heel graag voor jullie. Hopelijk vonden jullie het ook leuk om te lezen. Ik heb de vragen zo duidelijk mogelijk beantwoord, en omdat het niet super veel vragen zijn heb ik extra specifiek geantwoord. Zo kunnen jullie mij echt extra goed leren kennen.

En dit was Instagram Q&A ❤ De antwoorden
Lekker lang artikel.

Liefs,
Michelle

 

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief