Vandaag iets leuks; oogmake-up. Ik kan er geen genoeg van krijgen en vind het heerlijk om te experimenteren. Dus werd ik mega enthousiast na het zien van Nikkie’s Angelic Pop of Periwinkle! tutorial. De look vond ik zo mooi, want ik vind alle looks die Nikkie maakt prachtig gedaan, dus ook deze; en dus besloot ik een Inspired By ooglook te maken.
Tot mijn grote spijt heb ik niet zo’n kleur eyeliner, dus werd het een Inspired By oogmake-up. Ook leuk.
De basis is hetzelfde; alleen mist het de turquoise/ lichtblauwe met lavendelkleur ondertoon eyeliner. Heel jammer, dit had het wel afgemaakt.
Dus als je benieuwd bent wat het is geworden…. lees verder.
De kleuren heb ik allemaal hetzelfde gebruikt; maar wel van een ander merk (Urban Decay & Sleek).

26-07-2014 Nikkie inspired look26-07-2014 Nikkie inspired look1Ik vind het echt een hele mooie inspired look geworden.

Helaas komen de kleuren niet heel mooi over en lijkt het allemaal heel grijs en dof, maar ik heb echt wel dezelfde kleurtonen als Nikkie gebruikt, wat betekent:

  • Taupe kleur in mijn arcadeboog, naar boven geblend;
  • Brons en Bruin gemixt aangebracht op mijn bewegend ooglid;
  • Zilver over het bewegend ooglid, daar waar ik net brons en bruin had gemixt en aangebracht;
  • Lila/ Lavendel kleur uit mijn Sleek palette in de arcadeboog;
  • Wit op mijn waterlijn aangebracht;
  • Helaas, een zwarte eyeliner, dit is normaal echt een hele mooie turquoise eyeliner zoals bij Nikkie;
  • Mascara

Kleuren blenden natuurlijk als je het even op hebt; hier kan geen oogschaduwbasis tegenop. Als jij kleuren over elkaar aanbrengt en met elkaar mixt, dan gaan ze blenden. Ik zelf vind dit altijd heel mooi, zo krijg je een mooie overloop.

Misschien vind jij het er niet op lijken, dit begrijp ik enig sinds, ja, maar zelf; Ik vind dit een hele geschikte look voor elke dag geworden die toch is geïnspireerd op de look die Nikkie maakte. Alleen mist de goede eyeliner.
En nog wat: ik gebruik nooit oogschaduw onder mijn oog. Dit is dus bewust weggelaten. Niet vergeten.

Dit wilde ik graag met jullie delen.
Ook al is het een korte blogpost; graag hoor ik wat jullie van mijn look vinden. Misschien plaats ik vandaag nog een foto op Instagram, dus volg mij @bloggingmika! Om de hele look te zien.

Liefs,
Michelle

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief