Via Snapchat kreeg ik het verzoek om een keer een felle zomerlook te maken, wat mij op een idee bracht; ik kreeg namelijk voor een tijdje terug een foto toegestuurd en die wilde ik sowieso nog eens proberen. Dat heb ik nu maar gelijk gedaan. Als ik dan toch bezig ben…! Dan maak ik er een artikel van met de titel:

Inspired by ❤ Summer Colors

Inspired by ❤ Summer Colors

Dit is de foto die ik toegestuurd kreeg en die is van Amelie blijkbaar, maar dat account is privé dus ik ben blij dat ik de foto heb opgeslagen.

Maar dan nu; ik wilde hem dus namaken.

Inspired by ❤ Summer Colors

Daarvoor heb ik de volgende oogschaduws gebruikt.

Inspired by ❤ Summer Colors

En deze oogschaduwkwasten. En nu hoor ik je denken “Zoveel heb je toch niet nodig” maar in feite doe ik dat altijd bij dit soort looks. Het is heel veel blenden en opbouwen, weer opnieuw blenden en net zo lang tot het goed is.

Inspired by ❤ Summer Colors

Dit is het resultaat full face. En met bril en een nieuw lipkleurtje en nieuw wenkbrauwproduct waar ik ongelofelijk blij mee ben.

Inspired by ❤ Summer Colors

Maar dit is waar het allemaal om draait. De zeer mislukte poging! Ik ben er totaal niet blij mee, maar daar gaat het niet om. Het is wel een fel gekleurde ooglook door die felblauwe kleur van Sleek. Alleen snap ik niet hoe die Amelie het doet, want bij mij is het echt een viezig resultaat geworden. En dan heb ik het ook nog geprobeerd te fixen met een winged eyeliner.

Wat vind jij van deze poging? Deze Inspired by ❤ Summer Colors look?

Hopelijk kun jij er wel wat moois van maken.  Ik heb op de foto met de producten al beschreven welke kleuren ik heb gebruikt, dus wie weet is er iemand die hem gaat namaken en wel het perfecte resultaat krijgt. Ik denk dat het aan de kleurencombinatie ligt en het feit dat ik hele andere ogen heb dan Amelie. Amelie heeft de perfecte ogen en ik heb gewoon geprobeerd het na te maken.

Wat een fail dit.

Toch bedankt voor het bekijken van dit artikel. Volgende keer beter.
Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief