Vandaag eens een hele andere blogpost dan er ooit in de geschiedenis van Blogging MiKa online is geweest, wat zeg ik? Zelfs niet in de tijd van MiKa Beautyblog en daarvoor. Ik focuste mij altijd heel erg op make-up, beauty, etc. En dat gaat ook zeker in overvloed voorbij komen in de aankomende week en de aankomende maand ook, maar vandaag even een heel andere strekking, namelijk: creativiteit.

Zoals ik jullie al even in mijn update had verteld ben ik begonnen aan iets nieuws: een Bullet Journal. Dat is eigenlijk een soort dagboek, maar dan ook weer niet helemaal, want je zou er ook recepten in kunnen plaatsen, of een tekening maken, een gedicht schrijven. Eigenlijk is een Bullet Journal een soort brain dump manier; gewoon alles even uit je hoofd zetten door het gewoon op te schrijven ,te tekenen of te verwerken in een gedicht, je recept eens niet hoeven te onthouden dus. Het is allemaal goed, jij doet ermee wat je wilt, als je er maar iets creatiefs van maakt. Ik gebruik veel achtergrondjes, washi tape, stickers, probeer soms te handletteren, etc.

En ik dacht, misschien is het leuk om jullie eens mee te nemen in mijn Bullet Journal. Dus hierbij:

Ik neem je mee door mijn Bullet Journal.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeetje, wat een werk zo’n overzicht maken. Wel heel erg leuk om jullie mee te nemen in mijn BuJo; zo noem je dit afgekort namelijk: een BuJo!

Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen en je wellicht geïnspireerd te hebben om je te oriënteren op het beginnen van een BuJo. Ik vind het namelijk heel fijn om lekker even alle dingen van de dag op te schrijven. Ben je er maar vanaf. Dit is gewoon je beste vriendin. Ook fijn als je niet echt een hechte band hebt met iemand en niet iemand die je in vertrouwen kunt nemen.

Waar koop ik deze spullen?

De spulletjes om te erin te plakken zoals de washi tape, de stickers en plaatjes, maar ook de achtergrondjes zijn een mix van uitgeprinte foto’s op een A4’tje, Action en AliExpress. Ik probeer het goedkoop te houden.
De bullet journal is een Mijn Bullet Journal in 80’s Holographic, maar de partner van mijn moeder heeft hem beplakt met folie, omdat de kaft echt heel snel beschadigd en vies was geworden. Echt heel jammer.
Ik heb ook de Marmeren versie, die is echt perfect.
Waar ik mee schrijf? Frixion pennen! Die kun je namelijk uitgummen. Ik gebruik ze daarom niet alleen in mijn BuJo, maar ook in mijn nieuwe planner.

Dus ja, dat was even voor nu mijn Bullet Journal. Houd mijn Instagram in de gaten, want daar post ik de pagina’s en zet ze vervolgens in mijn hoogtepunt (BuJo) zodat je het altijd nog eens terug kan kijken.
Heb je vragen of ideeën? Reageer dan even onder deze blogpost.

Liefs,
Michelle