Soms scroll ik even door Instagram en zoek naar toffe bedrijven om eventueel samenwerkingen mee aan te gaan. En zo vond ik nu een heel leuk bedrijf – een webshop, vol met planten en bloemen! En ik denk dat veel mensen het misschien niet weten, maar ik vind planten en bloemen echt fantastisch en zeker in mooie kleuren. Ik geef ook vaak mijn moeder een mooi boeket bloemen of als ze wilt een mooie plant. En dat is ook de reden dat ik een mailtje stuurde naar deze webshop en ik haalde er een hele leuke samenwerking uit. Dus kijk je mee?

Het beste van de Kweker logo

Bij “Het beste van de Kweker” bestel je eenvoudig de mooiste kamerplanten voor in huis of op
kantoor.

Het beste van de Kweker werkt jouw samen met ervaren kwekers, waardoor zij hoogwaardige planten en bloemen kunnen leveren die soms zelfs heel moeilijk te verkrijgen zijn bij jouw bloemist in de buurt. Zij hebben de wens om te verbinden tussen mensen die mooie dingen maken en mensen die willen genieten van mooie dingen, en daarom brengen ze planten letterlijk en figuurlijk eerlijk bij je thuis. Wat natuurlijk helemaal fantastisch is. Je krijgt altijd het beste zonder daar al teveel moeite voor te hoeven doen.

Toen ik ging mailen voor een samenwerking, werd er meteen enthousiast gereageerd; voor het eerst maakte het niet uit hoeveel bezoekersaantallen en volgers ik heb: zolang het maar een leuk en duidelijk artikel zou worden. Hoera! Dit soort dingen vind ik dus echt fantastisch.
Ik mocht kiezen uit 3 setjes van 2 groene planten:
Dracaena green
Dracaena yellow
Dracaena golden

Before!

Eerst wil ik je even laten zien hoe het hoekje eruit ziet waar ik wel wat anders wilde. Ik ben altijd aan het veranderen in deze hoek van de kamer. Dat komt omdat ik hem clean, rustig en minimalistisch, gewoon rustig wil houden met een klein beetje roze/ rosé gold, mintgroen maar het liefst in de wit/ creamy kleuren. Rust op je kamer is rust in je hoofd en een fijne nachtrust zeggen ze en daar probeer ik ook oprecht rekening mee te houden, maar dit is een beetje erg saai en een bij elkaar geraapte zooi.

before-slaapkamer

Niet echt leuk toch?!

After!

Tijd om mijn keuze te laten zien aan jullie.

after-slaapkamer

Ik koos, zoals je ziet voor de Dracaena Golden Coast small!
Dankjewel Het beste van de Kweker. Dit ziet er super leuk uit. Ik ben er echt heel blij mee.

Denk trouwens niet dat het nog steeds zo eruit ziet hoor, want dat kartonnen zelfgemaakte bakje (die met die stippen linksvoor) dient nu als sieradenbakje en er staat nu een roze ster (die van de before foto), daar zit een waxinehouder in en daarin staat een nep waxinelichtje.

Dat prikbord (wat eigenlijk een spiegel was, maar de spiegel zelf is eruit gehaald en het karton wat erachter zat is beplakt met kurken) zal ongetwijfeld nog een keer veranderen, maar dan kan ik weer niks met de foto’s die ik zo leuk vind met mijn neef, beste vriendin, mama, Og3ne, Xelly, Tom en Cynthia. Dus ideeën zijn heel erg welkom.

dracaenadracaena-2

Ik koos dus voor deze prachtige plant die wij ook in de woonkamer hebben gehad. Deze plant is voor mij het perfecte groene plantje. Hij is groen, strak, minimalistisch en toch lekker speels door dat gouden (gele) randje om dat donkergroene heen. Ik vind hem fantastisch!

Hoe verzorg je de Dracaena?

dracaena-blad

Beschrijving volgens de website:

De Dracaena is dé perfecte beginnersplant.
Een oersterke plant die echt overal kan groeien en weinig verzorging nodig heeft.
Hij vindt het helemaal niet erg als je hem een keer vergeet, deze stoere stam redt zich wel.
De enige manier om een Dracaena om zeep te helpen is door hem te veel water te geven. 

Dus zeg maar 1x per week of eens per 2 weken een klein beetje.

Bij mij staat hij voor het raam, maar in de zomer zit de zonbescherming dicht (de screens) dus dan is het eigenlijk heel donker, want dan gaan ook de gordijnen dicht. In de avond gaat het dan allemaal open rond 21:00 / 22:00 uur. En in de winter is het automatisch wat donkerder.

Wat kost zo’n plant?

Deze set van 2 plantjes van formaat 40 cm hoog en 12 cm doorsnede van de pot per plant, kost €15,95  en dan heb je ook nog dit voordeel: Voor 14.00 uur besteld, dezelfde werkdag gratis verzonden! Helemaal fantastisch.

En je kunt de Dracaena kopen op de website uiteraard.

Koop jij ook wel eens een plant voor op je slaapkamer? En wat koop je dan?

Laat je reactie achter wat je van mijn Dracaena vind en of jij hem ook zou kopen en waarom wel of juist niet.

Liefs,
Michelle


Disclaimer:Het beste van de Kweker logo

Dit artikel is in samenwerking met Het beste van de Kweker.
Deze planten kreeg ik opgestuurd om voor jullie over te schrijven! Fantastisch.
Ik wil hen dan ook heel erg bedanken voor deze super soepele, fijne samenwerking.

 

Je mag het delen ❤Vind ik Lief