Hoera! Eindelijk zet ik hem online, en dat terwijl ik hem al zo lang heb en ook al met veel liefde heb gebruikt. De I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter. Het is een behoorlijke naam, veel te lang als je het mij vraagt, maar wanneer je hem hebt gezien ben je verkocht, klaar, wil je hem hebben. Dus kijk snel mee.

I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

En hier zie je dat ik niet heb overdreven over de naam, die echt zo lang is. Overdreven lang.

I Love Make Up
Golden Goddess
triple baked highlighter
I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Op de zijkant van het doosje staat het merk heel groot beschreven met super gave kleureffect trouwens. Als je het doosje beweegt zie je de kleur donkerder of lichter worden, dus meer paars of lekker fel roze. Hoe meisjesachtig wil je het hebben?!
I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Dit geld hetzelfde voor het doosje van de highlighter zelf. Love it!
I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

De achterkant van het doosje van de highlighter zelf is goud met exact dezelfde letters. Daar is nog eens over nagedacht.

I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Hoe super cute is dit hartje?! Een hartje van goud.

I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Als je hem van dichtbij bekijkt zonder flits zie je een mooie gouden highlighter, die er misschien heel subtiel uitziet, maar de pigmentatie zal je nog eens verrassen.

I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Dit is de highlighter met flits. WOW! Boom, in your face die glow. Prachtig.

I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter

Een swatch van een highlighter vind ik altijd heel moeilijk om mooi op de foto te krijgen, maar de pigmentatie is geweldig. Zeker wanneer je hem aanbrengt met de Boozy highlighter brush heb je echt een prachtige combinatie te pakken.

Even wat hij doet op mijn gezicht:

https://www.instagram.com/p/BTWHF9eBYQX/?taken-by=bloggingmika

https://www.instagram.com/p/BWKYdceB22F/?taken-by=bloggingmika

Op deze foto’s weet ik zeker dat ik hem draag. Ik vertel namelijk bijna nooit wat ik draag bij mijn selfies op Instagram, dus dan moet ik maar gokken of het hem is ja of nee.

Ik vind het in elk geval een hele mooie highlighter die echt een mooie kleur goud heeft en de shimmer is geen grove glitter ofzo, wat ik echt niet mooi vind als dat zo is. Dus deze is zeker helemaal goedgekeurd.

De I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter koop je bij Kruidvat voor €6 dus daar hoef je het zeker niet voor te laten.

Ben jij al bekend met deze I Love Make Up Golden Goddess triple baked highlighter of een andere kleur/ versie?

Ik ben benieuwd wat je ervan vind door eigen ervaring of misschien vind je het leuk om te laten weten wat je ervan vind na aanleiding van deze review?
Laat je reactie maar achter.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief