Hugo Boss ❤ Essence de Femme

Vorig jaar Augustus heb ik een behoorlijk bedrag aan bonnen gekregen (VV, Etos) en vorige week ging ik met Mam naar de Etos omdat zij daar wat moest halen en Mam zei “Koop nou een geurtje, dat is altijd lekker en je moet echt eens wat kopen voordat de tijd voorbij is”. Dus ik heb heel wat geurtjes geroken en uiteindelijk ben ik gegaan voor de Hugo Boss ❤ Essence de Femme eau de parfum. Die of de Dolce & Gabbana – Dolce – Floral Drops. En het werd dus Hugo Boss.
Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst van mijn verjaardagsbonnen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze beauty is dus nu mijn nieuwe vriendin voor deze zomer en wellicht ook najaar, want hoe krijg je hem op binnen de zomertijd hihi. Maar bij wijze van spreke is dit mijn nieuwe vriendin voor deze zomer.
De verpakking is een prachtige dieprode, met glitters op de voorkant en super shiny zilveren zijkanten. Je kan je bijna bekijken in de zijkanten van dit doosje. Heel mooi, maar wel moeilijk fotograferen zeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even een “slechte foto” om de glitters te kunnen zien in de dieprode voorkant van de verpakking.
Ik vind dit serieus heel mooi en classy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En op de achterkant wat informatie, voornamelijk ingrediënten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Hugo Boss ❤ Essence de Femme is wel echt een prachtig exemplaar.
Kijk dan naar de flacon. Wat een prachtig exemplaar. De mooie schuine fles en dus ook dop, ik vind dat toch wel iets hebben. Maakt hem net even wat specialer en daar houd ik van. Een parfumfles moet bij mij toch wel iets bijzonders hebben. Zeker wanneer het een luxe merk is die ook wel wat kost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zie je wat ik bedoel met die prachtige vorm? Super mooi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De verstuiver is gewoon heel normaal zoals je ziet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
❤Wat vind ik van de geur?
Ik vind het een hele lekkere (zomer)geur.
Het is een hele frisse geur die een beetje bloemig is, waar een lekker zuurtje in zit wat ook weer zorgt voor de frisse geur. Deze geur is echt heel erg perfect voor de zomer.
Leuk feitje is trouwens dat Mam zei: “Vind je deze geur niet lekker? Ik denk dat dat wel wat voor je is.” en dat die geur het dan uiteindelijk ook is geworden vind ik dan wel grappig, want ik heb echt wel meerdere geuren geroken hoor.

Hugo Boss ❤ Essence de Femme kan je overigens kopen bij Etos, zoals ik dat heb gedaan, maar ook online bij Bol.com zie ik nu ik deze blogpost schrijf. Leuk.

Weet je wat grappig is? Ik hoefde, door alle bonnen nog maar €1,95 te betalen. Shocking of niet. Leuk hoor, verjaardag vieren (niet ondankbaar bedoeld overigens)… Zo kun je eens die super dure parfum kopen die altijd al eens wilde hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hugo Boss ❤ Essence de Femme eau de parfum kost €59,95 voor 50ml bij Bol.com!

Echt… deze parfum is een aanrader voor deze zomer. En overigens mijn allereerste Hugo Boss parfum.

Wat denk jij? Houd jij van frisse luchtjes, met een beetje zurige ondertoon?
Of ken jij deze parfum en ben je er ook zo dol op?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief

5 Comments

 1. Claudia

  28 juni 2015 at 9:43 AM

  Deze is lekker ja, en vooral niet te zwaar of te zoet ik heb deze paar jaar terug gekocht op Schiphol was mijn luchtje vergeten mee te nemen, dus op Schiphol hartstikke goedkoop want geen btw haha.
  En altijd leuk geld krijgen voor je verjaardag :-) vorig jaar heb ik van een Douglas bon en wat bij gelegd mijn absolute lievelings geur gekocht la vie est Belle van Lancôme

  Geniet van je parfum!

  1. Blogging MiKa by Michelle Kaiser

   28 juni 2015 at 2:23 PM

   Dankjewel voor je leuke reactie. Leuk dat je de parfum kent. Heb ik hem goed beschreven?

 2. Eline Blaise

  28 juni 2015 at 5:10 PM

  Wat klinkt deze heerlijk! Alleen al voor het flesje zou ik dit kopen hehe.

  Liefs x

 3. Claudia

  30 juni 2015 at 9:57 PM

  Ja Michelle je hebt hem goed geschreven ik heb hem zelfs nog staan zag ik net hij ruikt nog steeds lekker ookal heb ik hem al jaren

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers op de volgende wijze: