Vorig jaar Augustus heb ik een behoorlijk bedrag aan bonnen gekregen (VV, Etos) en vorige week ging ik met Mam naar de Etos omdat zij daar wat moest halen en Mam zei “Koop nou een geurtje, dat is altijd lekker en je moet echt eens wat kopen voordat de tijd voorbij is”. Dus ik heb heel wat geurtjes geroken en uiteindelijk ben ik gegaan voor de Hugo Boss ❤ Essence de Femme eau de parfum. Die of de Dolce & Gabbana – Dolce – Floral Drops. En het werd dus Hugo Boss.
Kijk je mee naar mijn nieuwe aanwinst van mijn verjaardagsbonnen?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze beauty is dus nu mijn nieuwe vriendin voor deze zomer en wellicht ook najaar, want hoe krijg je hem op binnen de zomertijd hihi. Maar bij wijze van spreke is dit mijn nieuwe vriendin voor deze zomer.
De verpakking is een prachtige dieprode, met glitters op de voorkant en super shiny zilveren zijkanten. Je kan je bijna bekijken in de zijkanten van dit doosje. Heel mooi, maar wel moeilijk fotograferen zeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Even een “slechte foto” om de glitters te kunnen zien in de dieprode voorkant van de verpakking.
Ik vind dit serieus heel mooi en classy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
En op de achterkant wat informatie, voornamelijk ingrediënten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Hugo Boss ❤ Essence de Femme is wel echt een prachtig exemplaar.
Kijk dan naar de flacon. Wat een prachtig exemplaar. De mooie schuine fles en dus ook dop, ik vind dat toch wel iets hebben. Maakt hem net even wat specialer en daar houd ik van. Een parfumfles moet bij mij toch wel iets bijzonders hebben. Zeker wanneer het een luxe merk is die ook wel wat kost.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zie je wat ik bedoel met die prachtige vorm? Super mooi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De verstuiver is gewoon heel normaal zoals je ziet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
❤Wat vind ik van de geur?
Ik vind het een hele lekkere (zomer)geur.
Het is een hele frisse geur die een beetje bloemig is, waar een lekker zuurtje in zit wat ook weer zorgt voor de frisse geur. Deze geur is echt heel erg perfect voor de zomer.
Leuk feitje is trouwens dat Mam zei: “Vind je deze geur niet lekker? Ik denk dat dat wel wat voor je is.” en dat die geur het dan uiteindelijk ook is geworden vind ik dan wel grappig, want ik heb echt wel meerdere geuren geroken hoor.

Hugo Boss ❤ Essence de Femme kan je overigens kopen bij Etos, zoals ik dat heb gedaan, maar ook online bij Bol.com zie ik nu ik deze blogpost schrijf. Leuk.

Weet je wat grappig is? Ik hoefde, door alle bonnen nog maar €1,95 te betalen. Shocking of niet. Leuk hoor, verjaardag vieren (niet ondankbaar bedoeld overigens)… Zo kun je eens die super dure parfum kopen die altijd al eens wilde hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hugo Boss ❤ Essence de Femme eau de parfum kost €59,95 voor 50ml bij Bol.com!

Echt… deze parfum is een aanrader voor deze zomer. En overigens mijn allereerste Hugo Boss parfum.

Wat denk jij? Houd jij van frisse luchtjes, met een beetje zurige ondertoon?
Of ken jij deze parfum en ben je er ook zo dol op?

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief