Hoe voel jij je verbonden? Ken jij iemand die de ziekte heeft?
Het is weer oktober en die maand staat automatisch voor de maand van de borstkanker die elk jaar deze hele maand onder de aandacht wordt gebracht. Ik help op mijn manier en ik hoop dat jij mij daarbij wilt helpen!

Toen ik voorbij zag komen dat Serena, Cynthia Debbie Ambassadeurs zijn van The House Of Beauty samen met nog andere vrouwen besloot ik de website beter te bekijken. Ik ontdekte de volgende tekst;

The House of Beauty is een sprankelend & stylish indoor fundraising event in Amsterdam waarvan de gehele opbrengst naar Stichting Pink Ribbon gaat.

Letterlijk de eerste zin over het event. Wat mij eigenlijk al direct triggerde om verder te lezen.

Pink Ribbon kennen we wellicht allemaal wel.

Stichting Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

En dat vind ik geweldig.

Maar Hoe voel jij je verbonden?
En wil jij mij helpen mijn actie te steunen?
Dat kan via deze link: 🎀Samen kunnen we de wereld mooier maken

Maar waarom doe ik dit?
Ik collecteer omdat:
Elke vrouw, jong en oud (borst)kanker kan krijgen. 1 op de 3 is echt een mega aantal mensen die getroffen worden door een vreselijke ziekte. Elke vrouw die getroffen wordt in haar borsten, wordt niet alleen lichamelijk getroffen, maar ook geestelijk (psychisch), in je omgeving, je sociale leven… Wat je altijd hoort op televisie dat je leven stil staat kan ik mij zo goed voorstellen. Ik ben heel eerlijk als ik zeg: Ik ben bang. Bang om ook getroffen te worden door (borst)kanker. Mijn Oma (moeder van mijn moeder) en de dochter van de broer van mijn oma hebben ook borstkanker gekregen. Mijn Oma is helaas overleden aan de ziekte. Maar ook veel andere familieleden zijn overleden aan kanker. Zelfs verdere familie trof het, aan de “aangetrouwde” kant zoals ze dat dan zeggen. Kanker is een vreselijke ziekte waar je kei hard tegen moet vechten en de meesten zullen overlijden; maar als we nu allemaal ons steentje bijdragen moet er toch een dag komen dat we kanker kunnen verdrijven. Het zou niet moeten bestaan. Er zou niet mee gescholden moeten worden. Nooit! Laten we in plaats van ermee schelden een paar euro doneren. Daarmee help je mensen niet de grond in, maar zorg je dat ze niet eens erover na hoeven te denken dat ze door kanker onder de grond hoeven te komen. Doneer en red levens. Het hoeft niet te bestaan, dus laten we daarvoor zorgen. Met z’n alle! Sla de handen in een
.

Dit is wat ik schreef toen ik mijn collectebus online opende, in de hoop dat jullie mij willen helpen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief