Vandaag eens een keer een blogpost over niets anders dan “Het leed dat blogplannen heet”. Wat zeg je, ik hoor het je denken. Maar even serieus. Als je een blog hebt, net als ik, dan heb je zo vaak moeite met inplannen, het bedenken van je blogposts en het perfect indelen van persberichten door die vervelende datums. Het ene persbericht gaat direct in, het andere mag over 2 maanden online. Kortom: Hallo Embargodatum.
Laat ik het zo zeggen:
“Hoe plan ik?” ❤ “Zal ik die codes opschrijven?” ❤ “Oh no ik weet het niet meer” – Soms zijn we even de weg kwijt op onze blog.En ik ga adviseren. #blogplan
En als je wilt zien wat ik daarvoor heel graag zelf zou willen hebben… watch en learn baby. Je bloggersleven staat op de kop na het lezen van deze blogpost.

Hoezo mijn bloggersleven staat op de kop, gimmeh baby?
Oke daar gaan we dan. Want jij vraagt je af “Hoe plan ik?” ❤ “Zal ik die codes opschrijven?” ❤ “Oh no ik weet het niet meer”
Keep calm….

Sinds ik blog heb ik vaak problemen gehad met plugins, codes, inplannen, het überhaupt schrijven van blogpost en vaker dan eens per week iets online krijgen. Tot ik op Twitter voorbij zag komen: De website ❤ Blogaholic.nl ❤De naam sprak mij al aan, maar toen ik echt ging lezen was ik verkocht; deze site gaat niet alleen op Volgknop, maar hier ga ik ook echt lezen. Hoe fijn is het om tips te krijgen van iemand die er ook echt verstand van heeft. Je bent echt aan het goede adres hiervoor.

En toen ik afgelopen week dit(!) artikel zag over Blogplanners was ik direct verliefd. Dit is de perfecte oplossing. Geen gedoe meer met al die ellende van inplannen, want in deze kleurrijke Blogplanners vind je dit:

• visie bepalen van je blog
• stylesheet
• inloggevens
• contacten
• artikel ideeën
• jaarkalender bijzondere dagen
• blogdoelen over het jaar
• statistieken
• notities
• maandkalender
• to do
• weekplanner
• post planner
• maand check
• affiliates
• winacties
• gesponsorde artikelen
• reviews
• financiële balans

Hoe krijg je deze? Simpel: Je koopt hem via Etsy.com (klik), download hem (wanneer de betaling volledig correct binnen is), print hem en je kan hem gebruiken. Echt super simpel dus en heel fijn.
Voor een tientje is deze musthave van jou.

Oh ja, ik zal hem even laten zien (als in sneak preview):

blogplanner
Er zijn verschillende planners:

Er zijn voor 2015 vier blogplanners beschikbaar voor Blogaholic:

Een basic versie, voor als je hem vooral zelf eigen wilt maken
Fan van kleurrijk? Check de Aztek-variant
Een speciale variant voor foodbloggers
Ook de reisbloggers worden niet vergeten met een eigen reisvariant

Quote by: Blogaholic

Elke blogplanner bevat 107 pagina’s
WAUW! Als je hier niet alles in op kunt schrijven wat je nodig hebt, dan weet ik het ook niet meer hoor.
Bedankt deze dame maar:

Bedankt Laura! Namens alle bloggers in Bloggerland
Bedankt Laura! Namens alle bloggers in Bloggerland

Echt heel handig.
Ik ben al enthousiast in elk geval. Hoe zit dat met jullie? Enthousiast? Lyrisch enthousiast?
Ga je hem bestellen/downloaden/gebruiken?
Let me know bloggers. Ik ben benieuwd.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief