Hey lezers, Vertel eens….!

Zoveel trouwe bezoekers, zoveel lieve meiden en wellicht ook jongens? Die wil ik toch graag eens beter leren kennen. Jullie weten inmiddels al aardig wat van mij door mijn diverse blogjes en TAGS die ik heb gemaakt en ingevuld. Maar ik weet eigenlijk niks van jullie. Oké er zit een enkeling tussen die ik wel ken, maar de meeste niet.

In Januari had ik 4.248 bezoekers, waarvan er 3.738 unieke bezoekers waren. En hoe leuk zou het zijn als ik wist wie dat waren. En ik denk niet dat er ruim 4000 mensen deze tag gaan invullen, maar ik zou het toch leuk vinden als zoveel mogelijk meiden en jongens eens wat meer over henzelf zou vertellen door onderstaande vragen te kopiëren en te plakken in de reacties en die daar te beantwoorden.

Laura van Style Remains bedacht deze omgekeerde TAG De

GET TO KNOW YOUR READERS’ TAG

want meestal vult de blogger hem in, maar ik ben het helemaal met haar eens: Het is zoveel leuker als het ook eens andersom is en jullie een lijstje invullen.

Dus Hey lezers, Vertel eens….!

Copyrights: Laura http://www.style-remains.nl/thoughts/tag-de-get-to-know-your-readers-tag/
Copyrights: Laura
Style Remains

1❤    Hoe heet je en hoe oud ben je?
2❤    In welke levensfase zit je (middelbare school, studeren, samenwonen, etc)?
3❤    Hoe gaat het met je op dit moment?
4❤    Kun je jezelf omschrijven in een paar zinnen?
5❤    Wat zijn je hobby’s en interesses?
6❤    Wat vind jij belangrijk in het leven? En wat vind je lastig of moeilijk?
7❤    Wat is jouw levensmotto / welke quote vind jij erg mooi?
8❤    Hoe zou je willen dat je leven eruit ziet in vijf jaar? En in tien jaar?

9❤    Heb je zelf een blog of website?
10❤  Welke blogs volg je?
11❤  Wat is de voornaamste reden dat je blogs volgt?
12❤  Wat maakt een blog voor jou leuk, bijzonder of interessant?
13❤  Wat vind je leuk, bijzonder of interessant aan mijn blog?
14❤  Wat zou je graag anders, beter of vaker willen zien op mijn blog?
15❤  Wat zou jij willen vragen aan mij / willen weten van mij?

Ik tag elke blogger die het leuk vindt om meer te weten te komen over zijn of haar bezoekers! Voel je vrij om de tag over te nemen, de foto bovenaan is van Laura, maar als je wilt kan jij hem ook eventueel gebruiken voor jouw blog net als ik dat deed.

Ik ben echt heel erg benieuwd naar jullie lijstje!
Bedankt alvast voor het invullen van deze “GET TO KNOW YOUR READERS’ TAG.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief