Never!

Bron: Pinterest – klik

Het heeft op 8 dagen na exact een maand geduurd (19-08-17) tot dit online kwam. Echt belachelijk, maar het verloren schaap is gevonden en zit dit nu te typen voor jullie.

Dus mag ik heel even jullie aandacht, want ik heb een klein, mini klein beetje nieuws wat leuk is voor jullie. Het is echt no big deal voor een blogger, maar voor mij wel en ik leg je morgen wel even uit over het hoe het wat, maar in het kort gezegd:

Ik heb gewoon weer een klein beetje inspiratie om een klein weekje vol te plannen hierzo en daarom vond ik deze quote wel mooi:

NEVER GIVE UP
BECAUSE
GREAT THINGS TAKE TIME

Geef nooit op, want mooie dingen hebben tijd nodig. En dat is echt zo. Soms heb je gewoon zo’n maand dat je vanuit je tenen inspiratie probeert te halen, maar het er gewoon niet is. Hoeveel tweets je ook leest, hoeveel Facebookgroepen je ook in zit, hoeveel Youtube, Netflix, TV je ook kijkt, hoeveel make-up je ook hebt. En zelfs jarig zijn! Het maakt gewoon geen bal uit want het is er soms gewoon niet. En er zijn dus wat kleine dingen uit mijn lege hoofd gekomen, wat echt een wonder is blijkbaar, maar laten we er even misbruik van maken en het er maar uitgooien.

Ik vraag het maar gewoon op de vrouw/ man af:

Wat wil jij graag zien hier?
Alle tips die je hebt: typ ze in de reacties hieronder of vul dit formulier in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Dankjewel! En ja, het verloren schaap is gevonden en hoopt met jullie hulp niet meer te verdwijnen.

Liefs,
Michelle

Je mag het delen ❤Vind ik Lief